Ce s-a ales de bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, în public, în urmă cu 6 ani. Incredibil ce mesaj l-a transmis acum fostului președinte

Mirabela Vasile 01.10.2020, 09:12
Ce s-a ales de bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, în public, în urmă cu 6 ani. Incredibil ce mesaj l-a transmis acum fostului președinte

Ce s-a ales de bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu. Omul încă mai visează la postul de marinar, însă nu a evoluat de loc în sensul asta. De asemenea, bărbatul îl urăște și acum pe Traian Băsescu. Fostul președinte a trecut acum șase ani prin unul dintre cele mai urâte momente din viața lui. Acesta a fost scuipat de la o distanță mică de un bărbat necunoscut.

Ce s-a ales de fapt de bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu

Totul s-a petrecut chiar în clipele în care acesta a cobora de pe nava-școală ”Mircea”, chiar la finalul vizitei făcute la bordul vasului din Portul Constanța. Individul a fost imediat reținut de oamenii legii și a fost predat unui echipaj de jandarmi. Martori au fost mii de oameni care participau la eveniment și aproape toate televiziunile din țară.

Cu ce se ocupa acum barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu
Cu ce se ocupa acum barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu

Pentru că totul era live, gestul cu pricina a fost transmis pe micile ecrane fără ca operatorii să își dea seama ce se întâmplă cu adevărat. Traian Băsescu a luat cea mai bună decizie și a făcut tot posibilul să iasă demn din acea situație. S-a șters pe față cu mâna, apoi cu o batistă, după care a continuat turul și a stat de vorba cu oamenii ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul îi poartă și acum aceeași ură lui Traian Băsescu

Bărbatul care a apelat la gestul revoltător este Adrian Zglobiu. Acesta avea 39 de ani și le-a spus judecătorilor că nu a fost nimic premeditat. Impulsul de a-l scuipa pe fostul președinte a venit de la sine. Medicii psihiatri au susținut că bărbatul suferă și de probleme psihice. Acesta a fost condamnal la trei luni de închisoare și 40 de zile de muncă în folosul comunității.

Familia spune că Adrian Zglobiu ar fi fost distrus de boala surorii sale, dar și de faptul că nu își găsea de serviciu ca marinar, fiind șomer de câțiva ani.

Adrian, care are acum 44 de ani, pune des imaginea în care îl scuipă pe Băsescu. Acesta publică, zilnic, pe diferite grupuri, mesaje împotriva fostului președinte.

”Cat de prost poti sa fii incat sa crezi ca poti sa fii respectat pentru aerele de ,,Mama Omida” pe B1 si pe RTV? Respectul se castiga pe fapte si pentru ce a lasat in urma nu o sa vada respect din partea poporului nici peste 100 de ani”., spunea Zglobiu cu o zi înainte de alegerile locale.

Urmăriți Impact.ro și pe