Ce s-a ales de averea lui Marcel Toader. Motivul pentru care fiul acestuia a vândut tot

Ana Anitoiu 18.01.2021, 18:15

Aproape toată averea lui Marcel Toader s-a dus pe apa sâmbetei, la mai puțin de doi ani de la moartea lui. Fiul lui, Maximilian, în vârstă de 23 de ani, a vândut o mare parte din ceea ce i-a lăsat ca moștenire afaceristul și a explicat motivul pentru care a luat o asemenea decizie.

Ce s-a ales de averea lui Marcel Toader

Potrivit fiului afaceristului și fostului rugbist Marcel Toader, au rămas mari datorii după decesul său, ce a avut loc în august 2019. Maximilian Toader, care își dorește să calce pe urmele tatălui său, în lumea afacerilor, a spus că a fost nevoit să facă o vânzare pentru a reuși să acoper datoriile rămase de pe urma firmelor pe care le administra fostul sportiv.

”Am urmărit jumătatea anului 2019 toate problemele, am aflat în cea mai mare parte în 2020 care este situația. Rămăsese după moartea tatălui meu anumite firme cu datorii. Vreo 6 la număr în care era implicat. Nu știam de acele firme. A trebuie să mă duc la ANAF-uri să văd exact cum stă situația. Am aflat că sunt niște datorii, am aflat că apartamentul tatălui meu este pe o firmă la care existau datorii foarte mari și au trebuit plătite”, a spus fiul lui Marcel Toader, pentru Antena Stars.

Ce s-a ales de averea lui Marcel Toader. Motivul pentru care fiul acestuia a vandut tot
Marcel Toader si fiul sau

Ce a vândut fiul lui Marcel Toader

Astfel, fiul lui Marcel Toader s-a hotărât să vândă apartamentul tatălui său, care era estimat la aproape 200.000 de euro. Exista un ordin de executare silită, dar fiul fostului sportiv a obținut permisiunea de a găsi el un client. Totuși, n-a reușit să obțină un preț foarte bun și a rămas cu o datorie considerabilă. I-a rămas și mașina tatălui său, dar pe aceasta nu vrea să o vândă.

”M-am interesat să vând apartamentul. Era pe o firmă care era în faliment și era ordinul de executare silită. Am vorbit cu executorul judecătoresc, m-a lăsat să găsesc eu client. Am reușit să găsesc până la urmă, am reușit să îl vând și am acoperit o mare parte din sumă. Cu vreo 140 de mii, el fiind evaluat la 190 de mii, cam așa. Mi-a mai rămas o datorie de vreo 20.000 de euro.”, a mai spus Maximilian Toader, tot pentru Antena Stars.

Din ce se întreține fiul lui Marcel Toader și ce păstrează. ”Ce înseamnă mâncare îmi face mama”

Fiul lui Marcel Toader locuiește alături de mama lui, pe care se bazează la capitolul mâncare. Tânărul se întreține din veniturile firmei sale ce se ocupă cu recondiționarea unor mașini vechi – o pasiune a lui. Maximilian Toader ar vrea să-și deschidă o cafenea împreună cu o persoană apropiată lui.

”Deocamdată am fost axat pe aceste probleme, pe care a trebui să le rezolv. Nu am vrut să încep așa, m-ar fi afectat și pe mine, tata fiind administratorul unei firme de-ale mele. Încă nu l-am rezolvat total, dar să rezolv problemele care mă afectează pe mine în viitor și să merg mai departe în afaceri. Cu asta am crescut. Am bani puși deoparte. În 2019 munceam cu tatăl meu, aveam partea mea, iar partea lui mi-a revenit după ce am murit. I-am pus deoparte și mi-am vândut și mașina, în 2019. Mai recondiționez mașini vechi, este o plăcere de-a mea, o pasiune și mai câștig bani de acolo. Dar ce înseamnă mâncare îmi face mama, stau cu ea acum.”, a mai spus Maximilian Toader.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...