Ce s-a ales de asistentul Andreei Marin de la Surprize Surprize. Acum apare din nou la TV

Badea Violeta 15.12.2021, 14:53

„Surprize, Surprize” a fost una dintre cele mai urmărite și apreciate emisiuni din România. Aceasta a debutat pe micile ecrane de la TVR1 începând cu anul 1999 și a fost prezentată de Andreea Marin. Totodata, aceast show a propus si un post inedit. Este vorba de cel de asistent TV. Iată ce s-a ales de fostul co-prezentatorul al brunetei!

Ce mai face asistentul Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

Emisiunea „Surprize, Surprize” a fost difuzată între 1999 și 2008. Show-ul găzduit de Andreea Marin s-a bucurat de un succes incredibil și a ținut cu sufletul la gură milioane de români din țară, dar și de peste hotare.

Cu siguranță, cei care au urmărit emisiunea își mai amintesc și de asistentul prezentatoarei și se întreabă cu ce se ocupă acesta în prezent.

Ei bine, Mihai Răzuș, în vârstă de 50 de ani, este producător TV la televiziunea română. Mai nou, acesta prezintă alături de Anca Mazilu matinalul „Cu capu-n zori”. Iată cât de greu i-a fost să se obișnuiască cu trezitul de dimineață.

„Offf, mi-a fost tare greu să mă obișnuiesc cu ritmul acesta nou.Recunosc că mă culcam mereu undeva între 1-2 dimineața. Slavă Domnului, am un organism care se adaptează rapid…și acum mă bag la nani zilnic până la ora 22. Și totuși, când sună alarma, dimineața, îmi trec prin cap gânduri criminale”, a declarat acesta pentru tvmania.ro.

Mihai Razus si Andreea Marin
Mihai Razus si Andreea Marin

Mihai Răzuș, despre o colaborare cu Andreea Marin

Mihai Răzuș a devenit cunoscut în anul 1999, când a luat parte la proiectul „Surprize surprize”. Acesta s-a înțeles foarte bine cu Andreea Marin. La vremea aceea, zâna surprizelor îl numea pe actor „mâna sa dreaptă”. Iată ce spune Mihai Răzuș despre o eventuală colaborare cu Andreea Marin.

„Eu m-am întâlnit și am mai colaborat de-a lungul anilor cu Andreea Marin. Am avut-o invitată în emisiunea mea Răzushow, de pe TVR 2, cu Gabi Coveșeanu în cuplu, am invitat-o în emisiunea Avanpremiera Cerbului de Aur 2019, la care am fost producător și mereu când ne revedem ni se pare că nu au trecut nici câteva ore de când eram pe platourile de la Surprize, Surprize. Mă bucur tare să colaborez cu Andreea anytime!”, a spus actorul, citat de aceeași sursă.

Dincolo de cariera solidă, Mihai Răzuș se poate lăuda și cu o familie frumoasă. Acesta este căsătorit din 2004 cu Cristiana și împreună au o fiică pe nume Nora Maria. Pe rețelele sociale, actorul publică adesea fotografii cu familia sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...