Ce s-a aflat despre Elena, iubita lui Ianis Hagi. Cei doi s-au afișat împreună în Scoția

Beatrice Dumitru, Sorin Barbu 01.12.2022, 16:44
Ce s-a aflat despre Elena, iubita lui Ianis Hagi. Cei doi s-au afișat împreună în Scoția

Ianis Hagi este accidentat și stă departe de gazon de mai multe luni, însă îi merge bine în viața personală. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o româncă superbă din Constanța, care se află în aceste zile în Scoția, iar cei doi nu au ratat ocazia de a se plimba prin oraș. Ce s-a aflat despre iubita lui Ianis Hagi.

Ce s-a aflat despre iubita lui Ianis Hagi

Ianis Hagi (24 de ani) a postat pe Instagram o fotografie alături de iubita lui, Elena Tănase (23 de ani). Pentru că se recuperează după o accidentare gravă, internaționalul român a ales să facă o plimbare prin Glasgow împreună cu jumătatea sa și au vizitat Universitatea din oraș.

Elena Tănase, cea care i-a furat inima lui Ianis Hagi, provine dintr-o familie de aromâni înstăriti, tătăl ei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa, cu business-uri în domeniul construcțiilor și agriculturii. Deși ar putea să se mute în Scoția, iubita lui Ianis Hagi preferă să facă naveta cât de des poate pentru a se întâlni cu iubitul său.

Ce s-a aflat despre Elena, iubita lui Ianis Hagi. Cei doi s-au afișat împreună în Scoția
Ianis Hagi și iubită sa Elema Tănase. Sursa foto: Instagram

Ianis Hagi, accidentare gravă în luna inanuarie

Ianis Hagi a suferit, în ianuarie, o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a ratat tot sezonul, fiind așteptat să revină pe gazon în 2023. Invitat special la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European U21 din 2023, care a avut loc în luna octombrie, internaționalul român a vorbit despre momentul în care va putea juca din nou.

„Este vorba despre o accidentare cu perioadă de refacere de 9-12 luni. Nu s-a pus problema să revin mai devreme. S-a vorbit mult, dar nu-și avea rostul. Sunt bine, n-au trecut 9 luni de la operație. Sunt pe drumul cel bun. Este o operație pe termen lung, sunt și momente când stagnezi, e parte din recuperare. Trebuie să o accepți. E o accidentare mai mult mentală decât fizică, dar sunt foarte bine mental, fericit. Mă simt puternic. Nu mai e mult până îmi voi reveni”, declara Ianis Hagi în octombrie.

Ianis Hagi s-a accidentat grav în timpul unui meci din Cupa Scoției cu Stirling și a suferit o intervenție chirurgicală la Glasgow.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...