Ce s-a aflat acum despre iubitul misterios al Andreei Mantea. Cei doi sunt împreună de patru ani

Andreea Bisinicu 22.09.2020, 12:58
Ce s-a aflat acum despre iubitul misterios al Andreei Mantea. Cei doi sunt împreună de patru ani

Adevărul despre iubitul secret al Andreei Mantea! Vedeta a început, în ultima vreme, să vorbească mai mult despre cel care i-a furat inima! Mai mult, se pare că nu se mai ascunde la fel de mult ca înainte! Detaliul pe care nimeni nu l-a observat până acum…

Andreea Mantea și iubitul ei sunt împreună de patru ani

O siluetă masculină care o sărută, sub clar de lună. Un inel de logodnă pus pe Instagram. Declarații de dragoste lăsate pe noptieră. Cadouri simbolice. Un lucru e sigur. Andreea Mantea iubește și este iubită la rândul ei, iar fanii sunt în delir, așteptând anunțul oficializării relației celor doi.

Cu toate că frumoasa vedeta Kanal D a fost mereu discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă, fanii nu mai pot de nerăbdare și nu ratează nicio șansă, pe rețelele de socializare, să o întrebe când va ajunge la altar, de brațul alesului său.

Ce s-a aflat acum despre iubitul misterios al Andreei Mantea. Cei doi sunt împreună de 4 ani
Ce s-a aflat acum despre iubitul misterios al Andreei Mantea. Cei doi sunt împreună de 4 ani

Cine este iubitul misterios al brunetei? Nu știm încă, dar sperăm să aflăm în curând! Surse apropiate vedetei TV spun că partenerul de viață al Andreei Mantea ar fi reușit să stabilească și o relație extraordinar de apropiată cu micuțul David, fiul brunetei din relația cu luptătorul de MMA Cristian Mitrea. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița” de la Antena 1, în 2014.

„Andreea și iubitul ei s-au cunoscut în vara lui 2016! Da, de atunci datează relația celor doi. Ei s-au cuplat pe platourile de filmare ale unui show de succes difuzat săptămânal la Kanal D. Ea era prezentatoare alături de Bursucu, în timp ce el, “omul din casca ei”. Sau, mai concret, producătorul”, susțin surse din anturajul celor doi.

La început a fost doar o joacă de copii! Tachinările dulci între colegi s-au concretizat într-o relație frumoasă! Nu a durat mult până când și colegii de echipă au observat idila dintre cei doi, dar au păstrat discreție absolută în ceea ce privea acest subiect.

Ce s-a aflat acum despre iubitul misterios al Andreei Mantea. Cei doi sunt împreună de 4 ani
Ce s-a aflat acum despre iubitul misterios al Andreei Mantea. Cei doi sunt împreună de 4 ani

Cei doi amorezi au lucrat împreună

Orice poveste de dragoste are suișuri și coborâșuri! Andreea Mantea și iubitul ei nu au avut o relație neîntreruptă în toți acești patru ani, idila lor fiind pusă la încercare atunci când frumoasa prezentatoare TV a primit proiectul “Puterea Dragostei”, filmat în Turcia, pe care l-a prezentat vreme de aproape doi ani.

Nici pandemia mondială de coronavirus nu a fost blândă cu ei! Situația i-a obligat pe șefii de la Kanal D să treacă pe “lista de așteptare” emisiunea despre nunți pe care Andreea Mantea o prezenta, în ultima perioadă, alături de Mihai Mitoșeru și pe care iubitul ei o coordona.

În prezent, chiar dacă nu mai colaborează din punct de vedere profesional, se pare că le merge de minune împreună, pe plan personal. Asta poate deduce oricine privește postările brunetei de pe rețelele de socializare.

Declarație specială de la iubitul ei, de ziua ei de naștere

Partenerul de viață o răsfață tot timpul, cu mici detalii, spun prietenii Andreei. Recent, bruneta a primit cel mai frumos cadou, chiar de ziua ei! Iubitul misterios i-a făcut cea mai frumoasă și sinceră declarație de dragoste, cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale.

Sărbătorita a primit de la alesul inimii sale un buchet mare de trandafiri albi și un tort de ciocolată, pe care scrie „Pentrun că te iubesc!”. Ce putem spune? Asemenea atenții să tot primești! Fanii așteaptă, cu sufletul la gură, ca bruneta să anunțe când își va pune pirostriile.

Urmăriți Impact.ro și pe