Cine este bărbatul care l-ar fi omorât, în trafic, pe tânărul cu trotineta. Mărturisiri incredibile în fața judecătorilor

Nicu Stan, Ioana Bucur 05.08.2021, 19:35
Cine este bărbatul care l-ar fi omorât, în trafic, pe tânărul cu trotineta. Mărturisiri incredibile în fața judecătorilor

Cine este bărbatul care l-ar fi omorât, în trafic, pe tânărul cu trotineta. În fața judecătorilor, motociclistul a dezvăluit că nu a avut nicio clipă intenția de a face rău, ci a încercat doar să evite o nenorocire. Ce se întâmplase cu bărbatul care și-a pierdut viața.

Cine este bărbatul care l-ar fi omorât, în trafic, pe tânărul cu trotineta

Update, joi, 5 august, ora 19:15. Laurențiu Mitici Trică este motociclistul implicat în incidentul tragic din București, ce a dus la moartea unui bărbat. „Americanu”, așa cum este numit de colegi și prieteni, este apărat de cei care îl cunosc. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemea reacție din partea acestuia. Instructor moto, Trică participa frecvent la acţiuni caritabile şi ajuta ori de câte ori era nevoie. Acum, riscă între 10 și 20 de ani de închisoare.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis, în această seară, arestarea preventivă a motociclistului pentru următoarele 30 de zile.

Ajuns în fața judecătorilor, motociclistul a explicat că nu a avut nicio clipă intenția de a face rău, ci a vrut să evite un accident, în condițiile în care observase că bărbatul de pe trotineta electrică era într-o stare vizibilă de ebrietate și a încercat să îl imobilizeze. Mai mult, se pare că înainte de a-și arunca spre victimă casca, a sunat la 112 pentru a raporta incidentul.

„În timp ce clientul meu stătea la semafor, a fost lovit în spate de către acest individ, cu intenţie, reproşându-i că de ce a turat motorul atunci când l-a depăşit. Clientul meu a încercat să îl oprească în trafic până ar fi venit Poliţia, chiar a sunat la 112. Şi a aruncat cu casca în intenţia de a-l opri.

Văzându-l agitat şi cu un comportament specific unei persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, clientul meu fiind instructor moto a vrut să îl oprească pentru a nu fi un pericol pentru el sau pentru alţii.

Recunoaşte că a fost un gest nesăbuit, că nu şi-a dat seama ce rezultat poate avea acel gest al său, nu a intenţionat în niciun moment să facă aşa ceva”, a declarat, la Antena 3, avocatul motociclistului, Marius Iorga.

Motivul pentru care motociclistul l-ar fi ucis, în trafic, pe tânărul care circula cu trotineta

Update, joi, 5 august, ora 16:45. Noi detalii ies la lumină despre „șicanarea” în trafic ce a dus la moartea unui tânăr, într-o intersecție din Capitală. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, motociclistul a fost reținut de oamenii legii „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”.

„Având în vedere interesul public manifestat cu privire la incidentul soldat cu decesul unei persoane, survenit miercuri în municipiul Bucureşti, în apropierea intersecţiei dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei, Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea unui bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, se precizează într-un comunicat al PTB.

În urma informațiilor obținute până în acest moment de anchetatori, în timp ce era oprit la semafor, la culoarea roșie, motociclistul a fost lovit în spate de tânărul care circula pe o trotinetă electrică.

„Pe fondul discuţiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecţia dintre Calea Vitan Bârzeşti şi Şoseaua Olteniţei”, notează procurorii.

Motociclistul a fost primul care a ajuns în intersecția menționată, a coborât de pe vehicul și l-a așteptat, pe carosabil, pe tânărul cu trotineta.

„Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenţia de o agresa, determinând-o să treacă de axul despărţitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleaşi împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea şi căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, explică anchetatorii.

În cauză a fost sesizat Tribunalul Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Barbatul implicat in accident a fost resuscitat, insa fara succes
Barbatul implicat in accident a fost resuscitat, insa fara succes

Știre inițială:

Ce va păți motociclistul care l-a ucis pe tânărul de pe trotinetă în trafic. Cum s-a petrecut tragedia

S-a aflat ce riscă motociclistul care l-ar fi ucis, în trafic, pe tânărul care circula pe o trotinetă. Informații șocante au ieșit la iveală.

Șicanarea în tarfic încheiată tragic a avut loc, miercuri, în sectorul 4 al Capitalei. Un bărbat aflat pe motocicletă s-a șicanat cu un alt participant la trafic, însă care circula pe trotinetă.

Motociclistul i-ar fi făcut vânt tânărului de pe trotinetă

La un moment dat, bărbatul aflat pe motocicletă l-a împins pe tânărul de pe trotinetă într-o mașină, iar în urma rănilor suferite, victima a decedat. Motociclistul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

Ceilalți participanți la trafic care au asistat la întreaga scenă au sunat imediat la 112, primul apel la numărul de urgență fiind înregistrat miercuri, în jurul orei 18:30. De asemenea, poliția Capitalei a confirmat incidentul și anunță că, din primele date, acesta ”ar fi fost produs pe fondul unei șicanări în trafic”.

Comunicatul polițiștilor

“La data de 4 iulie, în jurul orei 18:30, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din Sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă. La faţa locului au sosit poliţiştii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei şicanări în trafic”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Medicii de pe ambulanță au încercat resuscitarea victimei

Motociclistul, intenționat, l-ar fi izbit pe tânărul aflat pe trotinetă de o mașină. Medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului tragediei au încercat să-l resusciteze pe tânăr minute în șir, însă, din cauza rănilor grave suferite, acesta nu a revenit la viață.

În plus, la fața locului au sosit și mai multe echipaje de poliție, astfel că motociclistul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Acum, acesta este cercetat pentru infracțiunea de omor și va fi propus magistraților cu arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii fac cercetări

Între timp, cazul șicanării în trafic terminată cu un mort a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. De asemenea, la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea nefericitului eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe