Ce reprezintă linia îngerului păzitor din palma ta. Explicațiile lui Mihai Voropchievici. Nu toți o au

Iancu Andreea 11.04.2022, 15:26
Ce reprezintă linia îngerului păzitor din palma ta. Explicațiile lui Mihai Voropchievici. Nu toți o au

Suntem ghidați în viață de către Divinitate, existând o serie de semne prin care aceasta ni se dezvăluie. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, unii dintre noi au marcată în palmă linia îngerului păzitor, un semn rar ce definește legătura fiecăruia cu ceva mai presus de noi. Puțini sunt cei care o au.

Linia îngerului păzitor, semnul rar din palma ta

Chiromanția sau, pe înțelesul tuturor, taina cititului în palmă, a reușit să dezvăluie aspecte nebănuite despre destinul nostru. Specialiștii în descifrarea semnelor din palmă pot să descopere elemente inedite despre viața noastră prin simpla identificare a unor linii. Pe lângă celebra linie a vieții, un semn rar din palma unor dintre noi este linia îngerului păzitor.

Numerologul Mihai Voropchievici, specialist în chiromanție, a oferit mai multe explicații  în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre această practică veche și rolul liniei îngerului păzitor. Se pare că semnul din palmă indică faptul că pașii noștri sunt călăuziți de Divinitate.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieţii, altul linia capului sau a inimii şi tot aşa. Nu o poate avea toată lumea. Linia rară apare lângă linia vieţii. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieţii. Este o linie de protecţie. Nu este greu de descifrat această linie. Nu trebuie să fie chiar lipită.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Ce reprezintă linia îngerului păzitor din palma ta
Linia îngerului păzitor, explicată de numerologul Mihai Voropchievici

Ce spune semnul din palmă despre personalitatea ta

Dincolo de linia vieții sau cea a inimii, specialistul în numerologie consideră că pot apărea și alte linii pe parcursul vieții noastre. Unele dintre ele ar putea fi chiar rezultatul faptelor bune pe care le facem. Potrivit expertului, persoanele care au marcată bine linia îngerului păzitor în palma dreaptă sunt persoane oneste și pure, care au obținut această linie prin faptele lor bune. Dacă linia îngerului păzitor este evidentă în palma stângă, ei sunt protejați de Divinitate de la naștere.

„În palme pot apărea linii noi. Te poţi naşte cu ea sau poate apărea în timp. Îngerul păzitor vine şi îşi darurile după bunătate. Prin fapte bune, o poţi dobândi. Mulţi oameni o confundă cu linia vieţii. Dacă o ai la mâna dreaptă reprezintă că ai dobândit-o prin fapte bune. Cei care o au pe mâna stânga, reprezintă darul şi protecţia născutului. Pe aceasta ai dobândit-o prin nativitate”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

În chiromanție, palmele reprezintă portaluri care dezvăluie detalii despre viața noastră. Trăsăturile remarcate la nivelul mâinilor pot să definească caracteristici ale personalității și pot prezice destinul.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...