Ce relație există, acum, între Lidia Buble și Răzvan Simion. Artista le-a dezvăluit, fanilor, adevărul

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 16:27
Ce relație există, acum, între Lidia Buble și Răzvan Simion. Artista le-a dezvăluit, fanilor, adevărul

Ce relație există, acum, între Lidia Buble și Răzvan Simion. Artista le-a dezvăluit, fanilor, adevărul. Cum se înțeleg acum cei doi foști iubiți și ce se întâmplă în viețile lor private.

Ce relație există acum între Lidia Buble și Răzvan Simion

De când s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simion au fost pe buzele tuturor internauților și curioșilor din România. Cei doi s-au separat în iunie 2020, iar de atunci au apărut tot felul de speculații cum că și-ar fi refăcut, deja, viețile alături de alți parteneri.

Recent, blondina a realizat un concurs de tip Q&A pe contul ei personal de Instagram, în care și-a încurajat următorii să îi pună întrebări.

Binențeles, așa cum era de așteptat, nu putea lipsi cea mai arzătoare dintre întrebări: ce relație există, acum, între Lidia Buble și Răzvan Simion?

Lidia Buble le-a dezvaluit fanilor ce relatie are acum cu fostul ei iubit
Lidia Buble le-a dezvaluit fanilor ce relatie are acum cu fostul ei iubit

Artista a zâmbit și a spus că se aștepta la această curiozitate, însă nu a avut nicio problemă în a le răspunde fanilor despre cum se înțelege acum cu fostul ei iubit, despre care a vorbit foarte frumos.

„Aoleu, câte întrebări sunt și pe tema asta. Măi, ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm, în continuare, împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională.”, a precizat Lidia Buble într-un instastory.

Adevărul despre legătura dintre Lidia Buble și Cornel de la Vunk

Și pentru că întrebările legate de viața ei amoroasă nu s-au oprit la capitolul Răzvan Simion, admiratorii Lidiei Buble au întrebat-o dacă blondina formează un cuplu cu Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Artista, chicotind, le-a năruit speranțele fanilor, care sperau să audă un răspuns afirmativ din gura ei. Lidia a specificat că ea și Cornel Ilie sunt doar prieteni.

Cornel Ilie si Lidia Buble s-au distrat la filmarile pentru piesa pe care au lansat-o impreuna
Cornel Ilie si Lidia Buble s-au distrat la filmarile pentru piesa pe care au lansat-o impreuna

„Am știut că asta va fi prima întrebare și prima voastră curiozitate, mai ales în perioada asta. Nu. Eu și Cornel nu suntem iubiți. Avem doar o relație de prietenie și suntem doi artiști care au lansat o piesă împreună.”, i-a lămurit Lidia Buble pe următorii săi de pe Instagram.

Poți să-i învinuiești pe fani că au tras asemenea concluzii? „Vinovate” sunt scenele din videoclipul piesei „Vino, du-te”, unde cei doi cântăreți sunt surprinși în ipostaze drăgăstoase, ca un adevărat cuplu.

Fanii le-au urat, în nenumărate rânduri, că le doresc tot binele și că le-ar sta bine împreună, dacă s-ar decide vreodată să formeze un cuplu. Lidia Buble a afirmat că ea și solistul trupei Vunk sunt foarte buni prieteni. Mai mult, videoclipul hitului a fost filmat chiar la Cornel acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe