Ce relație au acum Virgil Ianțu și Ștefan Bănică. Cei doi nu și-au vorbit ani de zile

Beatrice Dumitru 27.11.2022, 21:19
Ce relație au acum Virgil Ianțu și Ștefan Bănică. Cei doi nu și-au vorbit ani de zile

Prezentatorul Virgil Ianțu a foat prezent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Acesta a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și despre cearta dinte el și Ștefan Bănică junior cu care a cântat împreună timp de mai mulți ani, dar și despre relația pe care o are acum cu actorul.

Virgil Ianțu, despre relația cu Ștefan Bănică

Virgil Ianțu (51 ani) și Ștefan Bănică junior s-au cunoscut la Conservator, iar apoi prezentatorul a cântat nouă ani în trupa „The Fifties”, dar relația dintre cei doi nu a fost întotdeauna una bună. Ba chiar nu și-au vorbit, deși făceau parte din aceleași proiecte.

În cele din urmă, Virgil Ianțu și Ștefan Bănică au găsit curajul de asta la aceeași masă și de a discuta ca doi oameni maturi. Prezentatorul TV a mărturisit în cadrul emisunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că cearta dintre ei a fost un moment neinspirat, iar acum au, din nou, o relație bună.

Ce relație au acum Virgil Ianțu și Ștefan Bănică. Cei doi nu și-au vorbit ani de zile
Virgil Ianțu a cântat în trupa lui Ștefan Bănică.

Nu cred că scena a devenit prea mică pentru amândoi. Cred că a fost un moment neinspirat de ambele părți. Mă bucur că lucrurile s-au reglat foarte rapid. Copilării. Jucam și-n aceeași piesă, „A douăsprezecea noapte”, la teatru. Așa că am stat de vorbă ca oamenii maturi. Lucrurile s-au reglat, am făcut și vacanțe împreună. A fost o lecție pentru toată lumea, pe care trebuia să o învățăm”, a declarat Virgil Ianțu despre perioada în care relația dintre ei se răcise.

Cum se menține în formă Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a spus că a învățat foarte multe lucruri de la Ștefan Bănică ani de zile, de dimineața până seara, și că acesta l-a ajutat în momentul în care a devenit cunoscut. „Am învățat că trebuie să fii atent la tot ceea ce lași în urma ta”, a mai afrmat omul de televiziune.

În cadrul emisiunii de la Kanald D, Virgil Ianțu a oferit și un truc de sănătate pentru bărbații care au trecut de 50 de ani. Lui îi place să joace fotbal, tenis și nu fumează, dar mai ales doarme la prânz și susține că acesta este cel mai bun medicament și îl ajută să nu aibă probleme de sănătate. Dar mai are și alte secrete pentru a arăta bine.

„Folosesc produse de întreținere, fața are nevoie de hidratare. N-am folosit multă vreme, de vreo doi ani am început. Dar n-am mers niciodată la cosmetică. Recomand bărbaților să-și întrețină fața, dar nu altceva, mani-pedi, vopsitul”, a spus Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu are o relație de 20 de ani cu iubita sa, Roxana, care i-a dăruit și o fiică. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. Roxana este producător de televiziune și a fost implicată în mai multe proiecte de succes. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume”, a spus Virgil Ianțu despre iubita sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...