EXCLUSIV

Ce relație are de fapt Olimpia Melinte, protagonista serialului Vlad, cu soacra sa. „Știe totul despre mine”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 01.09.2021, 15:03
Ce relație are de fapt Olimpia Melinte, protagonista serialului Vlad, cu soacra sa. „Știe totul despre mine”. EXCLUSIV

Actrița care interpretează rolul Elizei din serialul ”Vlad” ne-a mărturisit că mama soțului său este la current cu cariera sa încă de când aceasta avea 18 ani.

Olimpia Melinte, 34 de ani, e deja un nume cu rezonanțe ample în cinematografia și lumea televiziunii românești. Numai dacă ar fi să ne raportăm la serialul de televiziune de mare succes, ”Vlad”, de la PRO TV, în care interpretează rolul principal feminin, pe cel al Elizei, și ar fi suficient ca o țară întreagă să tresalte, fiindcă o cunoaște foarte bine.

Însă Olimpia are deja la activ zeci de filme, românești sau internaționale, precum și scurt-metraje sau producții dedicate exclusiv canaleleor online care i-au adus deja consacrarea. Acestora li se adaugă și apariții pe diverse scene, cum ar fi cea a Teatrului de Comedie din Capitală.

Surprinzător sau nu, Olimpia Melinte declară cu foarte multă convingere că susținătorul ei principal nu este nici soțul ei, Constantin Luca, nici fiul cel mare, Sasha,  de șase ani, fiindcă despre mezina familiei, Ingrid, venită pe lume în această primăvară nu poate fi încă vorba în această ierarhie.

”Fanul meu numărul 1 este BuniZina, soacra mea. Ea știe absolut totul despre mine. Nu există interviu să nu fie urmărit sau să nu fie la current cu diverse interviuri apărute prin nu știu ce revistă.

E la curent cu cariera mea și face asta încă de la când eram tânără, de la debutul meu de la 18 ani. Fără doar și poate ai nevoie și de o soacră bună!”, a declarat Olimpia Melinte pentru impact.ro.

Olimpia Melinte
Olimpia Melinte

Liste întregi pentru numele fetiței

Pentru Olimpia, anul acesta a venit cu oarece provocări. În a doua parte a lui aprilie a adus-o pe lume pe Ingrid, al doilea său copil și cea mai ”nouă bucurie a familiei”, cum nu ezită să o numească.

În plus, peste vară a reluat filmările la serialul ”Vlad”, iar din toamnă are în față provocarea unui nou lung-metraj. În cazul alegerii prenumelui micuței, botezată recent la malul mării, Olimpia spune că a făcut liste întregi cu tot felul de variante.

”Am făcut liste cu prenumele alese. Maria, spre exemplu, s-a impus de la sine, fiindcă ambele bunici poartă deja acest nume. Ingrid, în schimb, s-a lipit de noi într-un fel inexplicabil. Sasha, băiețelul meu mai mare, l-a avut și pe el în vedere.

După el ar fi trebuit să fie doar două, Ingrid sau Rebecca, însă cel din urmă nu rezone bine cu numele de familie, Rebecca Luca, așa că Ingrid a avut în cele din urmă parte de victorie!”, a explicat ea motivul alegerii prenumelor micuței.

Ce a moștenit de la tatăl său, care era asemănat cu Ion Creangă

Olimpia Melinte recunoaște că s-a ales cu un anume talent de la tatăl ei, născut în Iași, foarte aproape de bojdeuca lui Ion Creangă, acela de a povesti.

”Tatăl meu are acest talent de povestitor. Îmi amintesc că foarte mulți amici când îl vedeau pe tata spuneau chiar că li se pare că seamănă cu Ion Creangă. Eu mi-am pierdut timbul local și nu mai pot vorbi decât cu mama așa, fiindcă altfel mi se pare că sună fals, că nu mai rezonează”, a spus actrița.

Iar acest talent îl duce mai departe chiar băiețelul ei, Sasha, care a scris la patru mâni, împreună cu mama sa, o poveste, ”Serion pantalon în Țara Amintirilor”, care va vedea lumina tiparului chiar în primăvara viitoare.

Urmăriți Impact.ro și pe