Ce relație a avut, de fapt, Bianca Drăgușanu cu Ciprian Marica. Fosta asistentă TV a ținut ca fanii să afle direct de la ea

Ana Anitoiu 28.09.2020, 09:36
Ce relație a avut, de fapt, Bianca Drăgușanu cu Ciprian Marica. Fosta asistentă TV a ținut ca fanii să afle direct de la ea

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce relație a avut, de fapt, cu fostul fotbalist Ciprian Marica. Fosta asistentă TV a ținut ca fanii să afle direct de la ea ce a fost între ei.

Ce relație a avut Bianca Drăgușanu cu Ciprian Marica

Bianca Drăgușanu a spus că a avut o întâlnire în trecut cu Ciprian Marica și că au fost prinși atunci de paparazzi.

”Am fost la un suc cu el, acum 12 ani. A fost o ieșire, ne-au prins paparazzi și cam atât. Nu a fost nimic mai mult după”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ciprian Marica s-a retras din fotbal în anul 2016, la vârsta de 31 de ani. În cariera sa, a jucat pentru Dinamo, Șahtior, Schalke, Stuttgart, Getafe, Konyaspor și FCSB. A înscris 25 de goluri în 71 de meciuri ale naționalei României. În prezent, este patron al clubului Farul Constanța

Ce relație a avut, de fapt, Bianca Drăgușanu cu Ciprian Marica. Fosta asistentă TV a ținut ca fanii să afle direct de la ea

Anul trecut, Ciprian Marica a fost prins de soțul Anei Muntean în timp ce se afla cu ea, într-un hotel. Ulterior, el a spus că familia lui a trecut peste acest incident. El este în continuare cu Ioana Marcu, mama celor doi copii ai săi.

“O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea.

Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a spus Ciprian Marica, emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut zâmbitori împreună, duminică, la o petrecere organizată de ziua de naștere a fetiței vedetei, cu Victor Slav, Sofia Natalia. Fosta asistentă TV a pregătit o mulțime de baloane colorate pentru fetița ei, care a împlinit patru ani.

Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are cu Alex Bodi, precizând de ce s-au tot împăcat, în urma unor despărțiri.

”Evident, suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”, a spus Bianca Drăgușanu, care nu a ezitat să se despartă de Alex Bodi doar pentru că el nu i-a oferit flori, la aniversarea relației lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...