Ce refuză categoric să facă fiul lui Petre Roman. Fostul premier a dezvăluit pasiunile micuțului Petrus. „Încerc să îl conving”

Ioana Bucur 02.10.2022, 12:16
Ce refuză categoric să facă fiul lui Petre Roman. Fostul premier a dezvăluit pasiunile micuțului Petrus. „Încerc să îl conving”

Fostul premier al României se pregătește să devină tată de adolescent, cu toate bătăile de cap și emoțiile ce vin la pachet cu această perioadă a vieții. La cei 12 ani ai săi, Petrus are deja o personalitate foarte bine conturată și știe exact ce își dorește și ce nu. S-a aflat ce refuză categoric să facă fiul lui Petre Roman, în ciuda insistențelor tatălui său.

Ce nu poate fi convins să facă fiul lui Petre Roman

Ca tată al unui băiat în vârstă de 12 ani, Petre Roman se îndreaptă cu pași repezi spre statutul de părinte de adolescent, o perioadă dificilă pentru liniștea și armonia din cele mai multe familii. Cu toate astea, fostul premier se declaraă fericit că, până acum, Petrus nu și-a scos la lumină latura rebelă și a rămas un copil ascultător.

Se pare că tânărul își descoperă noi pasiuni. Dacă în urmă cu ceva vreme își petrecea timpul liber cântând la pian, acum atenția sa este îndreptată către sport, mai exact, înot. Într-un interviu acordat recent, Petre Roman a dezvăluit că nu crede că fiul său va transforma acest hobby într-o carieră, neavând calitățile fizice ale alui David Popovici.

„În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici. Pentru 12 ani, are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel”, a declarat fostul premier, potrivit Kanal D.

Există însă un lucru pe care micul Petrus refuză cu vehemență să îl facă, în ciuda insistențelor tatălui său. Puștiul este fascinat de dinozauri și citește tot ce prinde legat de acest subiect, însă nici nu ar vrea să audă să citească despre lucruri ce nu intră în sfera lui de interese, cum ar fi literatura.

„Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum și anume literatura. Să nu uitam că în literatura este acumulata simțire, viață, trăiri, fapte”, a dezvăluit fostul prim ministru al României, pentru sursa citată.

Ce refuză categoric să facă fiul lui Petre Roman. Fostul premier a dezvăluit pasiunile micuțului Petrus. „Încerc să îl conving”
Silvia Chifiriuc, Petre Roman și fiul lor, Petrus

Fostul premier, despre nepoata sa: „E o scumpete de copil”

Fostul politician are o relație specială și cu nepoata sa, Isabela, de care este cât se poate de mândru. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Impact.ro, Petre Roman ne-a dezvăluit cum îl alintă copila.

„Isabela îmi spune tataie sau tătăiță. Sau bunicule, după cum crede ea la momentul respectiv că trebuie să mi se adreseze! În fapt, așa am și convenit cu ea, demult, asupra apelativului pe care îl folosește. E o scumpete de copil, care cred că crește foarte frumos, mai ales că Oana, fiica mea, se ocupă foarte mult de educația ei. Ne vedem ori de câte ori am timp și vă spun sincer că sunt un bunic grijuliu”, ne-a declarat Petre Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...