Ce răsturnare de situație în scandalul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Cum i-a propus bărbatul să se împace

Stan Filon 21.03.2020, 12:58
Ce răsturnare de situație în scandalul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Cum i-a propus bărbatul să se împace

Showbizul este în stare de şoc după ce Alex Bodi, la nici două săptămâni de la divorţ,  spune că vrea să se împace cu Bianca Drăguşanu. Omul de afaceri menţionează că vrea să lase în urmă toate părţile urâte ale relaţiei pe care le-a trăit cu vedeta Tv şi că vrea să o aibă din nou aproape.

Răsturnare de situație în divorţul dintre Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Omul de afaceri se căieşte de decizia luată

Alex Bodi se căieşte de decizia luată pe 10 martie, atunci când s-a prezentat în faţa notarului cu Bianca Drăguşanu pentru a semna actele de divorţ, scrie spynews.ro. Acesta spune că s-a răzgândit şi că vrea să se împace cu fosta soţie. Acesta recunoaşte că între el şi Bianca Drăguşanu au existat nişte momente urâte, dar că vrea să le lase în urmă şi vrea să revină din nou un cuplu.

Imediat după cei doi au semnat actele de divorţ, au făcut declaraţii şocante. Omul de afaceri a spus că Bianca Drăguşanu a avut nişte tentative de a-l înşela, dar credea el atunci că au fost nişte manevere menite să îl facă gelos. La rândul ei, Bianca Drăguşanu declara că a fost înşelată de nenumărate ori de către Alex Bodi. Mai mult, Bianca Drăguşanu l-a acuzat pe fostul soţ că este o fire foarte violentă.

Răsturnare de situație în scandalul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi
Răsturnare de situație în scandalul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi

Chiar şi aşa, alex Bodi o vrea înapoi pe cea care i-a fost soţie până acum aproximativ 2 săptămâni.  „Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii.

De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, a declarat Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...