Ce precizări a ținut să facă Brigitte Sfăt, după ce soțul a bătut-o și umilit-o în plină stradă. E incredibil!

Ana Anitoiu 26.09.2020, 17:03
Ce precizări a ținut să facă Brigitte Sfăt, după ce soțul a bătut-o și umilit-o în plină stradă. E incredibil!

Brigitte Sfăt a ținut să facă unele precizări, după ce soțul ei, Florin Pastramă, a bătut-o și a umilit-o, în plină stradă.

Ce precizări a făcut Brigitte Sfăt, după ce soțul a bătut-o

Brigitte Sfăt a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook. Ea nu a negat incidentul, dar a dezvăluit contextul în care soțul ei a devenit agresiv cu ea.

”Dragii mei prieteni, deoarece toată mass-media este plină de reacții în urma unui video în care Florin m-a scos forțat din dreapta mașinii mele, pot să va spun că acest incident a avut loc, dar în urmă cu ceva timp, imediat după ce am fost hârțuită de individa care trimitea insistent mesaje și blesteme”, a scris Brigitte Sfăt.

De asemenea, Brigitte Sfăt a ținut să menționeze că acest scandal poate fi urmărit în detaliu, la Antena Stars.

”Mai vreau să știți că avem zilnic echipă de filmare cu noi, și inclusiv tot ceea ce s-a întâmplat în acea zi, puteți vedea urmărind reality-ul nostru de la Antena Stars – «Brigitte și Pastramă»” , a mai scris ea.

Ce precizări a ținut să facă Brigitte Sfăt, după ce soțul a bătut-o și umilit-o în plină stradă. E incredibil!

De ce ar fi bătut-o Florin Pastramă pe Brigitte Sfăt

Florin Pastramă a fost filmat în timp ce era violent cu Brigitte Sfăt, în parcarea unui supermarket din București. El și-a aruncat soția la pământ, a împiedicat-o să se ridice, și i-a strigat: ”De ce nu te potolești, fă?”.

Ulterior, Florin Pastramă s-a certat cu trecători care au încercat să îi ia apărarea soției lui. Brigitte Sfăt s-a ridicat, în cele din urmă, și a urcat în mașina ei de lux.

În urma acestui incident, cei doi au spus că la baza conflictului s-a aflat faptul că ea a criticat modul în care conducea el mașina.

”Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu.

Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a spus Brigitte Pastramă.

În urmă cu două luni, s-a mai petrecut un astfel de incident. Atunci, Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte Sfăt în shaormeria lor, pe care au deschis-o în cartierul bucureștean Colentina. Și atunci, Brigitte Pastramă a ajuns pe jos, încercând să se apere de lovituri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...