Ce poreclă are Irina Fodor, prezentatoarea America Express. Și soțul ei o strigă așa acasă

Iancu Andreea 28.05.2022, 17:23

Irina Fodor, prezentatoarea America Express, este o prezență extrem de apreciată în televiziune, aceasta remarcându-se cu precădere după ce i-a luat locul Ginei Pistol la cârma emisiunilor de la Antena 1. Fire discretă când vine vorba despre viața de familie, frumoasa gazdă a reality show-ului America Express ține departe de lumina reflectoarelor anumite aspecte despre sine. La un moment dat, Irina Fodor a povestit ce poreclă a primit și cum o strigă soțul său prin casă, precum și cum a ajuns să primească acest nume la botez.

Ce poreclă a primit Irina Fodor din partea soțului său. Puțini fani știu cum o strigă Răzvan pe partenera sa

Chiar dacă îi despart 14 ani, vârsta este doar un număr în familia Fodor. Artistul, care a împlinit 46 de ani, trăiește o poveste de dragoste alături de Irina, soția sa, în vârstă de 32 de ani. Cei doi au împreună o fiică și au reușit să cucerească publicul datorită celor mai recente apariții în cadrul producțiilor Antenei 1. Irina Fodor este prezentatoarea America Express, în timp ce Răzvan joacă în serialul Adela.

Pentru că încearcă să trăiască discret, departe de luminile reflectoarelor, sunt puțini cei care cunosc detalii despre Irina Fodor. Gazda celui mai îndrăgit reality show de la Antena 1 a dezvăluit la un moment dat un aspect mai puțin cunoscut despre ea. Numele, care amintește de o împărătească bizantină, a fost primit, conform tradiției, de la nașa ei. Însă Irina recunoaște că a primit multe porecle de-a lungul anilor. Inclusiv soțul său o alintă spunându-i „Țuca”.

„Numele a fost ales de nașa mea, așa era tradiția la noi. Cu toate astea, în majoritatea timpului nu am fost strigată pe nume, am avut parte de multe porecle, alinturi sau diminutive ale numelui meu. Azi, Răzvan mă strigă ‘Țuca’, prietenii din gașcă îmi spun ‘Mâță’, iar colegii de serviciu, ‘Fodorica’, sau ‘Iri’, sau ‘Irinuca’. Dar m-am născut sub o stea norocoasă, asta fără dubiu. Am avut parte în viață numai de oameni buni și asta e mare lucru. Nici nu știu cum să mulțumesc  pentru lucrul ăsta și să fie de ajuns. Ursitoarea mea a avut o zi inspirată când am venit eu pe lume.”, a povestit Irina Fodor într-un interviu dezvăluit pe blogul său.

Ce poreclă are Irina Fodor, gazda America Express
Irina Fodor, alături de soțul Răzvan și fiica sa

Cum a reacționat Răzvan Fodor la plecarea soției în America

Pentru al doilea an consecutiv, proiectele în care Irina Fodor este implicată o țin pe prezentatoare departe de familia sa cu lunile. După ce a fost anunțat un nou sezon al reality show-ului Asia Express, denumit anul acesta America Express dat fiind faptul că se va filma într-o nouă locație, Răzvan Fodor și-a exprimat entuziasmul pentru noul proiect al Irinei. Acesta a notat un mesaj pe rețelele de socializare, în stilul său caracteristic.

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă.? #seeyouintwomonths #cesafacinaicesafaci @asiaexpressromania , să ai grijă de Țuca!?”, a spus Răzvan Fodor, mândru de reușita soției sale.

Irina Fodor va fi gazda show-ului America Express – Drumul Aurului, care a început filmările în Mexic, Guatemala și Columbia, în urmă cu câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...