Ce planuri are Victor Slav cu noua iubită și cu fiica lui. Unde e acum fata pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Madlen Moraru 29.05.2020, 15:48
Ce planuri are Victor Slav cu noua iubită și cu fiica lui. Unde e acum fata pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav și noua lui iubită au petrecut perioada stării de urgență în izolare la domiciliu. La fel ca multe cupluri celebre de la noi, și aceștia și-au făcut câteva planuri, pe care să le pună în aplicare, în viitorul nu foarte îndepărtat. Mai mult, este cunoscut că fostul prezentator de la Kanal D și Bianca Drăgușanu au împreună o fetiță, pe nume Sofia. Mulți dintre fani s-au întrebat ce s-a întâmplat cu micuța, pe timp de pandemie, dar și în grija cui dintre părinții celebri a rămas.

Ce planuri are Victor Slav cu noua iubită și cu fiica lui. Unde e acum fata pe care o are cu Bianca Drăgușanu
Victor Slav și noua lui iubită au planuri mărețe de viitor. Mulți nu exclud varianta ca ei să ajungă în fața altarului

Victor Slav se iubește, de mai bine de jumătate de an, cu o tânără pe nume Ela. Blondina care l-a cucerit pe fostul prezentator este o prezență unică, fiind foarte atrăgătoare. Totodată, cei doi s-au apropiat foarte tare, în special în lunile pe care le-au petrecut acasă. Momentele din intimitate i-au făcut pe îndrăgostiți să aibă planuri foarte serioase de viitor.

Unde e acum Sofia, fata pe care o are cu Bianca Drăgușanu?

Mai mult, înainte de-a avea o relație cu Ela, cunoscutul bărbat s-a iubit cu o brunetă pe nume Raluca. Lucrurile n-au fost însă să fie între cei doi, dar la fel ca Bianca Drăgușanu, și acesta pare să își fi găsit liniștea în prezent. Victor Slav a făcut mărturisiri intime despre relația lor, spre marea surpriză a fanilor. Într-un interviu pe care acesta l-a acordat de curând, a dezvăluit că locuiește de-o perioadă cu Ela, iar povestea lor de iubire e mai în toi ca oricând.

Ce planuri are Victor Slav cu noua iubită și cu fiica lui

“Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște businessuri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a povestit Victor Slav, potrivit cancan.ro.

Chiar dacă a avut o relație de câteva luni înainte să o cunoască pe blondină, acesta s-a apropiat foarte mult de Ela. Aceasta este e meserie hostess pentru o terasă de pe malul Dâmboviței. Mai mult, ei formează un cuplu de opt luni de zile. În toată această perioadă, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Sofia, fetița prezentatorului și a Biancăi Drăgușanu. Se pare că cea care are grijă de micuță este Madi Drăgușanu, mama Biancăi.

”Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul (n.r.: pe Sofia). Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a mai povestit Victor Slav.

Urmăriți Impact.ro și pe