Ce plănuiește să facă Nelu Tătaru, după ce scăpăm de pandemie. Ministrul Sănătății a surprins pe toată lumea cu acest anunț

Sursă Foto: economica.net

Nelu Tătaru a mărturisit recent ce planuri are după ce pandemia cauzată de noul tip de virus va dispărea din România. Acesta susține că funcția de ministru îi mănâncă tot timpul în acest context de context, iar astfel nu se poate bucura deloc de timpul petrecut în familie. Ce a decis să facă?

Nelu Tătaru, planuri după pandemie

Recent, Ministrul Sănătății a mărturisit că dorește să se întoarcă înapoi la meseria de chirurg, post pe care îl are la Spitalul din Huși. Dar asta se va întâmplă după ce pandemia cu noul tip de virus va trece. Nelu Tătaru a mai dezvăluit și faptul că va îmbina meseria de chirurg cu cea de ministru al Sănătății, deși de fiecare dată când ajunge acasă, acesta nu se poate bucura din plin de timpul petrecut cu familia. Netul Tătaru a declarat că nu reușește să ia deloc pauze, deoarece meseria sa în momentul de față este foarte solicitantă.

„Mă gândesc să mă întorc la meseria mea, în măsura în care timpul șă probleme rezolvate aici îmi vor permite. Chirurgia rămâne viața mea, dincolo de toate”, a mărturisit ministrul Sănătății în emisiunea ”La cină”, de pe digi24.ro.

Ce plănuiește să facă Nelu Tătaru, după ce scăpăm de pandemie. Ministrul Sănătății a surprins pe toată lumea cu acest anunț

Sursă Foto: economica.net

De ce a intrat Nelu Tătaru în politică?

Ministrul Sănătății a mărturisit și cum a ”reușit” să ajungă în politică. Potrivit spuselor lui, nu i s-a cerut acordul atunci când i s-a înmânat portofoliul de ministru al Sănătății. Deoarece ne aflam în contextul pandemiei, nimeni nu își dorea funcția de ministru al Sănătății, dar Nelu Tătaru a spus că a avut încrede și a făcut față situației, deși, spune el, mulți l-au compătimit. Mai mult, Tătaru a declarat și faptul că PSD-ul a intrat peste sala lui de de operație.

 „A venit politica peste sala de operație, a venit PSD-ul peste sala mea de operație, îngrădindu-mi anumite activități pe care le făceam. Erau destule presiuni politice…

Vrând să fac destul de multe, prin achiziții proprii, mi-am luat la început un endoscop, având competențe pentru endoscopie. Nu se accepta, și nu accepta managerul spitalului să-l dau în comodat ca să-l putem folosi toți medicii din spital. Am fost nevoit să-mi cumpăr singur un laparoscop. Nu l-au acceptat nici pe acela în spital.”, a mai adăugat ministrul Sănătății.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI