Ce piatră să ai mereu la tine pentru a ţine la distanţă ghinionul şi gândurile rele. Totul ţine de zodie

Ioana Bucur 19.12.2021, 18:16
Ce piatră să ai mereu la tine pentru a ţine la distanţă ghinionul şi gândurile rele. Totul ţine de zodie

Sunt spectaculoase, valoroase, însă nu sunt doar accesorii ce înfrumusețează colțul în care sunt așezate. Ele devin, de fapt, amulete ce ne pot aduce norocul și au capacitatea de a ne apăra de energii negative, dacă sunt alese corect. Astrologii au explicat ce piatră să ai mereu la tine pentru a ţine la distanţă ghinionul şi gândurile rele, în funcție de zodie.

Berbec

În cazul nativilor Berbec, agatul albastru dantelat este piatra ce le oferă claritate și înțelegere, ajutându-i să își exprime gândurile și sentimentele fără să lase loc de interpretări greșite. Cei pentru care comunicarea este o problemă ar trebui să poarte mereu la ei acest cristal.

Taur

Misteriosul jad este talismanul potrivit pentru cei născuți în zodia Taur. Are proprietăți vindecătoare, este profund conectat la elementul Pământ, cel care guvernează semnul zodiacal al Taurului.

Gemeni

Gemenilor nu ar trebui să le lipsească smaraldul. Acest cristal le va proteja inima în momentele tensionate, îi va ajuta să își găsească mereu curajul de a spune adăvărul, oricât de greu ar fi, și să recunoască imediat minciunile rostite de cei din jurul lor.

Rac

Quarțul fumuriu este cristalul nativilor Rac. Veșnic încărcați de emoții neexprimate, acești nativi au nevoie să își deschidă sufletul și să își curețe spiritul. Tipul acesta de quarț ajută la eliminarea vechilor tipare de gândire, care îi transformă în prizonieri ai trecutului.

 Leu

Leilor nu le strică niciodată un ochi de tigru, cristal ce creşte puterea interioară şi voinţa, oferind o protecţie puternică împotriva energiei negative.

Fecioară

Firi discrete și sensibile, Fecioarele au nevoie de protecție împotriva valului uriaș de emoții ce se revarsă uneori asupra lor, venind de la persoanele din jurul lor. Soluția, în aceste situații, este ametistul.

Ce piatră să ai mereu la tine pentru a ţine la distanţă ghinionul şi gândurile rele. Totul ţine de zodie

Balanță

Energia uriașă a labradoritului îi ajută pe nativii Balanță să găsească stabilitatea de care au nevoie în viață.

Scorpion

Obsidianul oferă protecţie şi claritate, stimulând intuiţia naturală.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de un talisman ce poate filtra energiile negative și reduce stresul. Amazonitul este candidatul ideal, cristalul ajutându-i și să stabilească limite clare în interacţiunile cu ceilalţi.

Capricorn

Citrinul le aduce claritate celor născuți în zodia Capricorn.

Vărsător

Au mereu mintea plină de idei, iar asta le pune piedici uriașe în momentele în care sunt puși în situația de a lua o decizie. Floritul îi ajută să atenueze stresul și încurajează certitudinea și concentrarea.

Pești

Acvarmarin, care se traduce prin „apa mării”, îi protejează pe nativii Pești de emoțiile copleșitoare și îi ajută să se detașeze de situațiile streasante.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...