Ce pensie va primi de la stat Teo Trandafir după ce a fost plătită regește de Pro TV și Kanal D

Daria Petrescu / 06.03.2020, 18:37
Ce pensie va primi de la stat Teo Trandafir după ce a fost plătită regește de Pro TV și Kanal D

Teo Trandafir este vedeta Kanal D încă din 2013, unde prezintă „Teo Show”. Însă, ani la rând aceasta a fost una dintre cele mai iubite apariții de la Pro TV, unde a realizat  mai multe emisiuni. Ce pensie va primi de la stat Teo după ce a fost plătită regește de Pro TV și Kanal D?

Ce pensie va primi Teo Trandafir: vedeta a fost plătită regește la Pro TV și la Kanal D

Deși s-au făcut multe speculații pe tema salariului primit de Teo la Kanal D, nu s-a aflat exact ce sumă primește aceasta lunar. S-a zvonit că prezentatoarea TV ar câștiga 20.000 de euro pe lună, potrivit bugetul.ro. Ulterior, Teo a declarat că suma este exagerată, ea, de fapt, fiind plătită cu mai puțini bani.

Teo Trandafir, la fel ca și Cătălin Măruță sau Dan Negru, face totuși parte din grupul celor mai bine plătiți oameni de televiziune. Cu siguranță va primi o pensie pe  măsură. Suma ar putea să ajungă până la 2000 de euro lunar.

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezentatoare tv

Teo Trandafir a realizat mai multe emisiuni de televiziune, cum ar fi: Bună Dimineața România alături de Mircea Badea. Ce doi au mai colaborat odată în 1997, pentru Antena 1.  În aceeași perioadă realizează alături de Mircea Badea o emisiune de week-end numită Teo & Mircea Show.

În 2001 Teo merge la Pro TV unde realizează de-a lungul anilor mai multe emisiuni. Printre acestea e și emisiunea Teo. Activitatea de la Pro TV a propulsat-o printre cei mai bine cotați realizatori TV din România.

În 2006 părăsește postul Pro TV,  pentru postul de televiziune Romantica. Aici, Teo a devenit director și realizator al propriului show.

În 2007 și-a încheiat colaborarea cu Romantica și a plecat la  postul de televiziune Prima TV. Aici a realizat emisiunea de scurtă durată Teo Live Show în anul 2008.  În 2009 a realizat emisiunea Teo Show. Emisiunea a fost produsă de Local Tv Network și difuzată la peste 25 de stații locale din toată țara.

Teo Trandafir a realizat mai multe emisiuni de televiziune
Teo Trandafir a realizat mai multe emisiuni de televiziune

La începutul lui 2012 Teo Trandafir a primit un rol în serialul de televiziune Pariu cu viața, difuzat de Pro TV. De asemenea,  pe 3 februarie 2012 și-a anunțat demisia din Parlamentul României.

În iulie 2013 Teo Trandafir a anunțat că va realiza o nouă emisiune, de această dată la postul de televziune Kanal D. Pe 25 noiembrie 2013 Teo Trandafir își deschide o revistă online, intitulată “Revista TEO”.

A fost la un pas de moarte

În ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost internată de urgență cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie, inițial la Spitalul Elias din București. Pe 11 ianuarie  a fost transportată cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena unde a suportat mai multe intervenții chirurgicale. În aprilie 2011, după trei luni de spitalizare, vedeta a mulțumit fanilor pentru sprijin și își arată dorul pentru România

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI