Ce pensie va primi, de fapt, Dan Negru după ce a fost mult timp cea mai bine plătită vedetă de la Antena 1

Daria Petrescu 22.02.2020, 10:30
Ce pensie va primi, de fapt, Dan Negru după ce a fost mult timp cea mai bine plătită vedetă de la Antena 1

După salariul Andreei Esca, îndelung discutat a fost și cel al lui Dan Negru, de la televiziunea concurentă. Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. De asemenea este printre cei mai vechi angajați de la Antena1. Însă, nimeni nu știe exact ce venit lunar are, de fapt, acesta din proiectele tv.

Dan Negru a fost mult timp, unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune

Dan Negru a venit la  Antena în anul 2000 și nu pare dispus să plece foarte curând.  Emisiunile prezentate de acesta se bucură de un adevărat success. La un moment dat, s-a spus că acesta ar câștiga lunar suma de 40.000 de euro, iar vedeta tv  a ținut să precizeze care este, de fapt, realitatea.

Dan Negru  spune că 40.000 euro pe lună este o sumă de neatins în mass-media și că acest venit nu îl are nici măcar Andreea Esca.

„Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă așa ceva, dar și pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut.

Ea există doar ca să justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu în eșecul “Ie Românie”, pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon”.

Dan Negru  spune că 40.000 euro pe lună este o sumă de neatins în mass-media
Dan Negru  spune că 40.000 euro pe lună este o sumă de neatins în mass-media

Am un job de acar Păun. Când într-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost găsit un singur vinovat: Ioan Păun, un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus că nu va da știrea “Negru, lider de 18 ani”. Însă, are pregătită prima pagina pentru când va fi “Negru, prima dată înfrânt de Revelion”.

Meserie de acar Păun în care nu câștigăm 40 mii/lună nici eu, nici Esca, nici Cabral și nici Raduleasca…”, a scris Dan Negru pe contul de socializare.  Ce-i drept, Dan Negru va face parte dintre cei mai bogați pensionari din showbiz. Acesta ar putea primi lunar suma de 5000 de euro.

Cine este Dan Negru

Dan Negru a fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în doua țări Este vorba despre România și Republica Moldova.

Este prezentator, scenarist și co-autor al formatelor tv. El este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate. Acestea au fost lider,  conform studiilor de audiență oficiale.

Show-urile sale de Revelion au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor din diferite generatii încât „Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare populară pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor. Revelionul din 2020 a stabilit un nou record de audiență la nivelul cotei de piață. Negru este căsătorit cu Codruța Negru, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe