Ce pensie încasează lunar soțul Elenei Merișoreanu. A fost general în armată (exclusiv)

Badea Violeta 18.04.2022, 16:55

Elene Merișoreanu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România. Pe lângă cariera impresionantă, artista are și o familie minuntata alături de Viorel Croitoru, care îi este alături de mai bine de 50 de ani. Aceasta se mândrește cu partenerul ei care o ajută mereu, chiar și financiar. Iată ce pensie are soțul Elenei Merișoreanu. Cântăreața a spus totul într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce pensie are soțul Elenei Merișoreanu

Elena Merișoreanu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din țara noastră. De-a lungul timpului, aceasta i-a bucurat pe români cu muzica sa, însă acum recunoaște că selectează evenimentele la care merge să cânte.

Chiar și așa artista nu duce lipsă de nimic, având o pensie lunară de 2.000 de lei. De asemenea, interpreta este susținută și de partenerul ei de viață, care a fost general de armată.

Astfel, bărbatul se bucură de o sumă frumoasă, mult mai mare decât majoritatea pensiilor din România. Mai exact, Viorel Croitoru încasează lunar între 13 si 18.000 de lei.

„Am fost la niște botezuri, nunți nu s-au făcut în post. Apoi mai am la sfârșitul lunii două spectacole în Italia, pentru Ziua Românilor. Selectez însă evenimentele, nu-mi mai arde să merg, am pensie mare, iar bărbatul meu una și mai mare. El e fost general.

Am tot ce-mi trebuie, îi mulțumesc lui Dumnezeu, mi-a dat mai mult decât am avut nevoie”, a declarat Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce spune Elena Merișoreanu despre medicii și asistentele care l-au îngrijit pe soțul său la spital
Viorel Croitoru si Elena Merișoreanu

Ce planuri are Elena Merișoreanu de sărbători

În cadrul aceluiași interviu, artista a dezvăluit, de asemenea, și ce planuri are de Paște. Cântăreața a precizat că va pleca departe de aglomerația și agitația din Capitală. Mai exact, Elena Merișoreanu va merge alături de soţul ei la Vâlcea, apoi prin Ardeal.

„Plecăm la țară la Vâlcea, apoi prin Ardeal. Avem condții foarte frumoase, casă nouă cu un etaj, făcută de noi. Acolo e locul de baștină al soțului. Stăm între Băbeni și Șirineasa.

Casa e ridicată din temelii, cu trei băi. Dar nu stă nimeni acolo, nu am mai fost de anul trecut, am zis să fie acolo că nu știi ce se mai poate întâmpla. Apoi plec la ai mei, să mergem la cimitir, iar când te duci undeva, pleci încărcat”, a declarat interpreta de muzică populară pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...