Ce pensie are Dumitru Dragomir, după 47 ani de muncă. Salariul uriaș pe care l-a încasat fostul președinte LPF în mandatul său

Rădulescu Valentin 05.07.2020, 09:55

Fostul lider LPF a ieșit de curând la pensie, iar suma pe care acesta o va încasa lunar este una la care mulți visează. Dumitru Dragomir a muncit timp de 47 de ani, iar acum susține că are tot meritul să se bucure de o bătrânețe frumoasă. Totodată a mărturisit și ce salariu a avut până acum la șefia LPF. Dragomir se bucura de o sumă consistentă la LPF, iar acum are o pensie pe măsură care îl poate ajuta să trăiască fără griji.

De ce pensie beneficiază Dumitru Dragomir după 47 de ani de muncă?

Fostul Președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a ieșit la pensie după 47 de ani de muncă. Acesta se află la vârsta de 73 de ani și se va relaxa cu o pensie de nu mai puțin de 7.000 de euro pe lună, bani proveniți din pensie și rentă viageră. Acesta a mărturisit de curând că a muncit de mic, iar acum are tot meritul să se bucure de bătrânețea sa. Pensia calculată este în jur de 3.000 de euro, dar Dumitru Dragomir va primi și suma de 4.000 de euro lunar din partea Federației Române de Fotbal, care i-a acordat titulatura de membru de onoare.

„A sosit şi momentul ăsta, măi, copii. După 47 de ani de muncă, am şi eu dreptul să ies la pensie, nu? Am muncit toată viaţa mea, am muncit de mic. Nu sunt nici supărat, nici fericit că ies la pensie. Mă doare-n pălărie că sunt pensionar“, a mărturisit acesta pentru ring.ro.

Sursă Foto: fanatik.ro
Sursă Foto: fanatik.ro

Ce salariu avea pe vremea când era lider?

Înainte ca Dumitru Dragomir să piardă alegerile anul trecut, iar locul la președenția LPF să fie luat de Gino Iorgulescu, acesta încasa lunar suma de 15.000 de euro. Fostul Lider LPF a primit atunci 10 salarii compensatorii în valoare de 150.000 de euro, bani încasați în două tranșe, drept răsplată pentru ultimii 17 ani petrecuți la LPF. Totodată, Dumitru Dragomir a mărturisit recent că va construi cel mai frumos bloc de lângă Herăstrău, aflat la 200 de metri de parc.

„Acum construiesc un bloc. Cel mai frumos din București, vă spun! E la 200 de metri de Herăstrău. Stau acolo de dimineața până seara.
În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban. Trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15.000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6.000 de euro la stat. Cum să nu am pensie bună? Mi-am asigurat bătrânețile”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit digisport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe