Ce pedeapsă a primit Gheorghe Tadici după ce și-a înjurat jucătoarele pe teren, în fața camerelor de filmat. ”Scuzele” antrenorului: ”Le-am spus de 100 de ori și tot ca ele făceau”

Andrei Cezar 08.09.2021, 15:18
Ce pedeapsă a primit Gheorghe Tadici după ce și-a înjurat jucătoarele pe teren, în fața camerelor de filmat. ”Scuzele” antrenorului: ”Le-am spus de 100 de ori și tot ca ele făceau”

Scuzele lui Gheorghe Tadici nu i-au înduplecat pe reprezentanții Comisiei de Disciplină a Federației Române de Handbal, care l-au sancționat drastic pe antrenorul HC Zalău, după înjurăturile aduse propriilor jucătoare.

Gheorghe Tadici, pedepsit dur de Comisia de Disciplină a FRH

În urmă cu aproape două săptămâni, Gheorghe Tadici (69 de ani) și-a jignit într-un mod incredibil propriile eleve, în time-out-ul meciului din Cupa României dintre HC Zalău și Rapid. În urma scandalului, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost analizate și de membrii Comisiei de Disciplină a FRH, iar Tadici a fost sancționat pentru comportamentul reprobabil pe care l-a avut.

Antrenorul de la HC Zalău a fost suspendat opt etape, iar în acest caz tehnicianul nu va mai putea sta pe banca echipei sale în acest an. În plus, Tadici a primit și o amendă în valoare de 1.000 de lei.

„În legătură cu sesizarea domnului președinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău), în Time-Out-ul jocului dintre HC Zalău și CS Rapid București disputat în cadrul Cupei României Fan Courier în data de 29.08.2021 la Brăila. Comisia văzând și punctul de vedere al domnului profesor Tadici, hotăraște:

– Sancționarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu SUSPENDARE 8 (opt) etape, începând cu data de 08.09.2021 și PENALITATE 1000 lei, termen de achitare 07.11.2021, pentru insulte, jigniri și amenințări aduse proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021).”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

După ieșirea nervoasă la adresa jucătoarelor sale, Gheorghe Tadici și-a cerut scuze și a încercat să își explice derapajul.

Ce pedeapsa a primit Gheorghe Tadici dupa ce si-a injurat jucatoarele pe teren, in fata camerelor de filmat. ”Scuzele” antrenorului: ”Le-am spus de 100 de ori si tot ca ele faceau”
Ce pedeapsa a primit Gheorghe Tadici dupa ce si-a injurat jucatoarele pe teren, in fata camerelor de filmat. ”Scuzele” antrenorului: ”Le-am spus de 100 de ori si tot ca ele faceau”

„Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet, am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze.

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9.

Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit.

Gheorghe Tadici, afectat de moartea surorii sale

Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

Vă spun dumneavoastră cum le spun și fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere”, a declarat Tadici pentru Prosport.

Urmăriți Impact.ro și pe