EXCLUSIV

Ce pățește pe stradă Adrian Nartea din serialul Vlad de când a devenit celebru. „A venit și un domn de 45 de ani”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 10.02.2022, 07:49
Ce pățește pe stradă Adrian Nartea din serialul Vlad de când a devenit celebru. „A venit și un domn de 45 de ani”. EXCLUSIV

Adrian Nartea, cel ce i-a dat viață personajului principal al serialului „Vlad”, a intrat pe mâna fetelor sale, Mara și Petra. ”Nu știu care dintre ele e mai posesivă!”, spune actorul care luni, de Ziua Îndrăgostiților, marchează opt ani de când și-a cerut jumătatea de soție. În această săptămână micuțele i-au lipsit însă fiindcă a trebuit să se izoleze.

Adrian Nartea din serialul Vlad are coronavirus. Cum se simte actorul

Adrian Nartea, actorul care a dat viață personajului principal al serialului de televiziune „Vlad”, difuzat în ultimii doi ani, până în iarna anului trecut, de PRO TV, spune că încearcă, într-un fel, să recupereze timpul pierdut din viața micuțelor sale. Pe de altă parte, recunoaște că serialul și filmările pentru pregătirea acestuia încă îi lipsesc.

„Agenda ultimilor ani pentru mine și ceilalți colegi din echipă a însemnat în primul rând serialul Vlad. Cam totul se învârtea în jurul său. Am fost și sunt un norocos. Și nu spun asta doar din cauza implicării mele în acest serial, care nu știu dacă o să mai fie continuat. Tot ce știm e doar că personajul meu s-a răzbunat, așa cum și-a dorit, mai  mult sau mai puțin, și a ieșit din scenă luându-și barca și plecând în larg. De aici încolo, fiecare e liber să-și imagineze ce dorește. Vlad e liber, la rândul lui, și-mi place să cred că va continua să-și înfrunte propria karmă”, a afirmat Adrian Nartea pentru impact.ro.

Adrian Nartea s-a infectat cu coronavirus de la un prieten
Adrian Nartea s-a infectat cu coronavirus de la un prieten

„Încă mai sunt oprit pe stradă”

El ne-a vorbit pe larg despre impactul pe care l-a resimțit în rândul publicului.

„Încă mai sunt oprit pe stradă și mi se cere câte un autograf sau câte o fotografie cu câte un fan. Și vă spun că nu doar doamnele sau domnișoarele mă opresc. Am avut surpriza să fiu interpelat și de un domn bine, trecut de 45 de ani cred, care a dorit doar să-mi strângă mâna și să-mi mulțumească pentru munca depusă. Am rămas plăcut surprins! În plus, mai sunt și tinerii, asupra cărora Vlad, personajul meu, încă acționează ca un fel de actor-vector, de tip icon, ceea ce implică și responsabilitatea celui ce dă viață unui asemenea personaj”, a adăugat el.

Adrian Nartea crede, nici mai mult, nici mai puțin, că „încă cel puțin un an lumea îl va mai opri pe stradă” din pricina serialului în care a fost implicat.

Ce a urmat după „Vlad”

După încheierea serialului, actorul Adrian Nartea a mai fost solicitat la diverse proiecte, în două filme, unul al lui Iura Luncașu, „Love story”, și un al doilea, semnat Cătălin Saizescu, intitulat „Visul”, dar și într-un scurt-metraj, apărut „dintr-o prietenie născută la o banală cafea”.

Însă una din marile sale bucurii, în lipsa serialului, a fost timpul mult mai generos petrecut în compania celor două fete ale sale, Mara, de șase ani, și Petra, micuța care va împlini chiar luna viitoare, primul ei anișor.

„Nu știu care dintre ele două e mai posesivă. Mara deja a deprins o anumită artă în a mă manipula. Petra preferă să se interpună între noi, ori de câte ori crede că ea e momentul potrivit. Chiar dacă poate că nu e așa!”, mai spune Nartea, cu umorul oricărui părinte surprins de propriul copil.

A luat tulpina Omicron de la un prieten

În această săptămână micuțele i-au lipsit însă fiindcă a trebuit să se izoleze. Adrian Nartea a luat tulpina Omicron de la un prieten apropiat, care a apucat doar să-l avertizeze că cel mai probabil se va îmbolnăvi și că el e de vină, după ce a aflat, la rândul său, că copilul se infectase de la școală.

„A fost o formă ușoară și mă bucur fiind înlocuiește doza booster, pe care nu apucasem să o fac. În plus, voi fi pregătit la timp să întâmpin cum se cuvine Ziua Îndrăgostiților, zi în care mi-am cerut actuala parteneră, pe Alina, de soție. Iată, avem 12 ani de relație și opt de căsătorie, ceea ce nu e puțin lucru!”, a conchis îndrăgitul actor.

Urmăriți Impact.ro și pe