Ce părere are Gigi Becali despre George Simion. Surprinzător ce a putut spune despre liderul AUR

Ana Ionescu 07.05.2021, 18:22
Ce părere are Gigi Becali despre George Simion. Surprinzător ce a putut spune despre liderul AUR

Ca orice român, omul de afaceri Gigi Becali are şi el simpatii şi antipatii în zona politică. Despre liderul partidului AUR, George Simion, patronul FCSB a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare. Nimeni nu ar fi crezut că Gigi Becali are această părere despre şeful de la AUR.

Ce a spus Gigi Becali despre George Simion, liderul AUR

Gigi Becali a făcut recent afirmații despre partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) şi a vorbit foarte frumos despre George Simion, despre care a spus că i se pare o persoană echilibrată.

„Îmi place mult de el, cuminte, echilibrat”, a afirmat Gigi Becali despre George Simio, liderul AUR.

Ce parere are de fapt Gigi Becali despre George Simion
Gigi Becali şi Diana Şoşoaca

În schimb, patronul FCSB nu a avut deloc cuvinte de laudă pentru senatoarea Diana Șoșoacă. A mărturisit că a avut o părere bună la început despre ea, însă acţiunile ei din ultima perioadă l-au făcut să creadă că a căzut în derizoriu.

„Diana Șoșoacă, ea săraca… Mie, la început, mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu pentru că unei femei nu-i stă bine să facă așa ceva. Adică… după aia a început să mai și danseze… Îmi pare rău de ea că-mi place de ea, dar îmi pare rău de ea că n-o votează lumea. Zice ea, săraca, a luat avântul ăla așa, dar nuuu!

Ea zice corect ce zice. Zice bine ce zice, ea zice adevărul și nu e manipulată, dar numai că e femeie. Și nu numai că e femeie. Trebuie să ai o atitudine când ești femeie, și mai ales când ești senator. Ea deja a depășit o linie! Adică, deși spune adevărul, mai face și puțin circ și nu poți ca femeie să faci circ, că dacă faci circ nu le place oamenilor circăreală”, a spus patronul FCSB.

Gigi Becali a rămas pieton. A fost sancţionat a doua zi de Paşte

Chiar în a doua zi de Paşte, Gigi Becali a rămas fără permisul de conducere. Patronul FCSB a fost prins de poliţie conducând cu 106 kilometri la oră într-o localitate din Argeș. A primit o amendă de 1.305 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

„În loc de 100, aveam 103 kilometri pe oră. Aveam 3 kilometri în plus şi a zis că se reţine permisul…Treaba e că eu veneam din autobandă, îţi dai seama. Păi, bine măi, dacă depăşeşte omul 3,4 kilometri din autobandă, păi am hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. Care au depăşit cu 3,4 kilometri şi spune judecătorul, omul nu e vitezoman, omul are o maşină puternică”, a spus Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe