Ce operații estetice are Alina Ceușan și cum a devenit ea star pe Instragram

Daria Petrescu 25.09.2020, 10:27
Ce operații estetice are Alina Ceușan și cum a devenit ea star pe Instragram

Alina Ceușan a devenit unul dintre cele mai simpatice apariții de pe micul ecran, odată cu participarea la Asia Express, împreună cu prietena ei, Carmen Grebenișan. Însă, aceasta făcea furori în urmă cu mulți ani pe Facebook, datorită bloggului său de fashion.  Blonda scria despre ținute, haine și stil, devenind ușor un reper al tinerelor de azi. Însă, vedeta a avut parte și de câteva schimbări fizice, în ultimii ani, după ce a apelat la intervenții estetice, pentru a arăta așa cum își dorește.

Alina Ceușan, una dintre cele mai apreciate bloggerite

Alina Ceușan are sute de mii de fani și pe Instagram, acolo unde ea pozează ținute și unde creează conținut. De altfel, este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Puțini sunt însă, cei care știu cum arăta ea în urmă cu ceva timp. Alina a apelat la ajutorul medicului estetician. Și-a operat nasul și  a făcut o rinoplastie. Chiar ea a povestit cum a decurs totul.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus și domnul doctor.

Am intrat în operație, m-am pus pe masă, m-au adormit și nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treab aasta mi s-a părut ca un vis.”, a spus Alina Ceușan într-un video pe Youtube.

Alina Ceușan, înainte de operațiile estetice
Alina Ceușan (stânga), înainte de operațiile estetice

Apoi, medicul a mai intervenit la nivelul buzelor, pentru augmentare. La nivelul feței, Alina face tratamente diferite pentru întreținere.

Alina Ceușan a devenit pentru prima oară mamă

Zilele trecute, Alina Ceușan a devenit pentru prima oară mama unui băiețel perfect sănătos. Bebelușul a venit pe lume, după 12 ore de travaliu. Alina s-a lăsat fotografiată în momentul în care asistentele i-au pus în brațe copilul. Ea a postat la scurt timp un mesaj emoționant,  pe contul de socializare.

„O să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a mărturisit fosta concurentă de la Asia Express în luna iunie a.c.

„Twelve hours of labour, 1h of pushing, and a C-section later, I give you: baby Rock Tisha ? 15.09.2020, 4:44 ?my first words to him: „So it was you all this time, inside” ?✌? @reteaua.reginamaria”/ „Douăsprezece ore de travaliu, o oră de împins și o cezariană mai târziu, vi-l dau pe: bebelușul Rock Tisha ?. 15.09.2020, 4:44 ? primele mele cuvinte către el: „Deci ai fost tu în tot acest timp, înauntru” ? ✌? @ reteaua.reginamaria”, a scris Alina Ceușan pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit mama.

Cum a fost cerută în căsătorie

Alina Ceușan și soțul ei s-au căsătorit în 2019, la Castelul Banffy, în Cluj. Cei doi au avut o petrecere de vis alături de sute de invitați. Însă, până a reuși să o ducă la altar, Raul a fost nevoit să ceară de două ori în căsătorie pe frumoasa blondă.

Astfel că, după șase ani de relație, Raul și-a luat inima în dinți și a cerut-o din nou pe Alina în căsătorie, într-un mod inedit. Acesta a ascuns inelul de logodnă într-o înghețată.

Urmăriți Impact.ro și pe