Ce o pune Dani Oțil pe soacra lui să facă la restaurantul său. A scăpat porumbelul, nu mai poate da înapoi

Badea Violeta 05.11.2021, 13:44
Ce o pune Dani Oțil pe soacra lui să facă la restaurantul său. A scăpat porumbelul, nu mai poate da înapoi

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit anul acesta. De când au devenit părinți, cei doi sunt și mai fericiți, iar relația lor merge ca pe roate. Recent, prezentatorul tv a spus că se înțelege foarte bine și cu soacra sa, dar dezvăluirea pe care a făcut-o în ediția de azi a emisiunii îi va lăsa pe mulți fără cuvinte.

Dani Oțil, dezvăluire despre soacra sa

De mai mulți ani, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Anul acesta, cei doi au decis să-și unească destinele, iar petrecerea de nuntă s-a ținut la celebrul local deținut de vedeta de la Antena 1. Dani Oțil a investit foarte mult în acest restaurant și l-a decorat cu foarte mult bun gust.

De asemenea, prezentatorul tv a ținut să recruteze doar oameni de încredere, așa că nu e de mirare că și-a angajat soacra la restaurant. Se pare că femeia a primit o funcție bună în cadrul firmei, căci Dani Oțil nu se consideră deloc superior.

„Dani: Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară. El i-a zis apoi soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil… Ideea e că… eu am angajat o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea! D-asta mi-a venit în minte bancul asta….

Răzvan: Nu e bine, Dani.

Dani: Ba e bine, îi mai trag din salariu”, a fost dialogul dintre Răzvan și Dani.

Mama Gabrielei, la botezul nepotului ei (n.r. dreapta)
Mama Gabrielei, la botezul nepotului ei (n.r. dreapta)

Ce prețuri sunt la restaurantul lui Dani Oțil

Dacă te-ai gândit să-ți faci nunta la restaurantul lui Dani Oțil, atunci află că invitații ar putea plăti pentru o porție de friptură între 36 și 88 de lei porția de 200 de grame. Cât privește sortimentele de pește din meniu, The Grill pune la dispoziție clienților săi o porție de ton sau dorada la grătar și o garnitură de piure pentru circa 60 de lei.

Referitor la aperitive, meniul conține creveți picanți cu pătrunjel și usturoi, brânză crocantă de capră, salată de vinete coapte la grătar, humus și tartar de vită sau pește, cu prețuri pornind de la 24 de lei și ajungând până la 54 de lei.

De asemenea, The Grill are și diverse salate. Spre exemplu, salata de vară asortată, care costă 29 de lei, sau cea cu somon, care ajunge până la 49 de lei porția.

„Meat and meet”. Acesta este sloganul reper după care ne ghidăm în fiecare zi.
Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate.

Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.

Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate.”,potrivit descrierii de pe site-ul restaurantului lui Dani Oțil.

Urmăriți Impact.ro și pe