EXCLUSIV

Ce o deranjează pe soția lui Cătălin Moroșanu de când acesta este la Survivor România. ”Când le spun, toți se uită neîncrezători la mine”

Ioana Bucur 08.04.2021, 21:34

Sunt împreună de când erau adolescenți și făceau naveta cu trenul. Acum, Georgiana privește neputincioasă cum soțul ei înfruntă una dintre cele mai mari provocări de până acum. Redacția Playtech-Impact a aflat, în exclusivitate, ce o deranjează pe soția lui Cătălin Moroșanu de când acesta este la Survivor România 2021.

Ce o deranjează pe soția lui Cătălin Moroșanu de când acesta este la Survivor România 2021

El, 17 ani, ea, 16. A fost dragoste la prima vedere. După mai bine de 19 ani petrecuți împreună, Georgiana așteaptă cu sufletul la gură vești de la soțul ei, supranumit „Moartea din Carpați”, plecat în Republica Dominicană. Ea a explicat că în familia lor, toate deciziile se iau doar împreună, iar același lucru s-a întâmplat și în momentul în care luptătorul a fost selectat pentru Survivor România 2021.

„Ne-am consultat şi la finele anului trecut, când m-a anunţat că fusese selectat pentru a intra în competiţia de la ”Survivor”. Nu am stat prea mult pe gânduri nici eu, nici el. Am decis că poate merge. Are suficientă experienţă, după ce a trecut prin toate poveştile de viaţă pe care le-a împărtăşit nu doar cu mine, ci şi cu zeci de mii de români”, a explicat ea, pentru redacția Playech-Impact.

Reporterii noștri au aflat și ce o deranjează pe soția lui Cătălin Moroșanu de când acesta este la Survivor România 2021. Georgiana a mărturisit că îi este greu să stea atât de mult timp fără să primească nicio veste de la el.

„Cel mai supărător lucru e faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum lua legătura. Şi, ştiţi ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienţii, dintre cei care ştiu ce relaţie am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut se uită tare neîncrezători la mine!”, ne-a declarat ea.

Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor Ronmânia
Georgiana și Cătălin Moroșanu

„Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!”

Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai puternici și „periculoși” concurenți din Republica Dominicană, a reușit să îi pregătească o surpriză frumoasă soției sale, pe 7 februarie, ziua în care s-au cunoscut întâia oară, când, cu ajutorul unor amici, a postat un mesaj special pe reţelele sociale, deşi era deja plecat.

„Pentru noi ziua aceasta, de 7 februarie, are mai mult sens decât cea a căsătoriei, 2 iunie, din urmă cu nouă ani. Iar Cătălin mă surprinde în fiecare an cu genul ăsta de mesaje. Nu ştiu cum face, îţi alege cuvintele cu grijă şi le învârteşte bine, dar tot mă ia prin surprindere. Şi nici nu se repetă!”, afirmă aceeaşi Georgiana Moroşanu.

Acum, Georgiana Moroșanu își dorește un singur lucru: ca soțul ei să se întoarcă acasă sănătos.

„Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...