Ce nu trebuie să faci dacă găseşti o sticlă cu apă pe capota maşinii. E periculos, avertismentul autorităţilor

Badea Violeta 01.07.2022, 19:08
Ce nu trebuie să faci dacă găseşti o sticlă cu apă pe capota maşinii. E periculos, avertismentul autorităţilor

O creatoare de conținut de pe TikTok a lansat, de curând, un avertisment terifiant pentru conducătorii auto, după ce a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii sale. Șoferița, aflată în centrul incidentului, le-a împărtășit internauților povestea sa. Nimănui nu i-a venit să creadă prin ce a trecut. Iată de ce este periculos să găseşti o sticlă cu apă pe capota autoturismului tău!

Avertisment pentru șoferi. Ce înseamnă dacă găsești o sticlă de apă pe capota mașinii

O femeie a lansat un avertisment înfricoșător pentru alte șoferițe, după ce un străin a vrut să o răpească și a folosit o strategie mai puțin întâlnită. Haley West, din Statele Unite, a povestit pe TikTok calvarul prin care a trecut. Totul s-a întâmplat chiar în fața unui centru comercial.

Tânăra a spus că se îndrepta spre autoturismul său cu ceea ce cumpărase când un bărbat a strigat-o. Hayley West s-a speriat foarte tare și a fugit într-un alt magazin din apropiere. Când bărbatul a pleca, femeia s-a întors la mașina sa, dar a observat ceva ciudat.

„Când m-am întors la mașină, pe capotă era o sticlă cu apă. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. E foarte important să fii atentă, mai ales dacă ești femeie”, a spus Hayley West, pe TikTok.

Așadar, dacă găsești vreodată o sticlă de apă pe cota mașinii tale, nu te grăbi să o iei, ci mai degrabă arunc-o, iar dacă simți că cineva te urmărește, cel mai bine este să anunți autoritățile.

@haleywestco #saftey #ohio #cincinnati #becareful ♬ original sound – HALEY WESTCO

Cum acționează hărțuitorii

Avocatul Adrian Cuculis a oferit, de curând, un interviu în care a enumerat câteva metode de hărțuire la care recurg unele persoane. De asemenea, acesta a spus ce ar trebui să faci în cazul în care observi că ești urmărit.

„Treaba aceasta nu se aplică doar la femei se aplică către oricine. Sunt câteva semne care îți pot arăta lucru acesta. Fie faptul că de exemplu găsești preșul de la ușă mutat, că găsești tot felul de lucruri evidente precum mesajele puse în geam, fie că vezi mașini dubioase care stau prin fața blocului, că primești telefoane cu număr ascuns și nu vorbește nimeni sau că ți se livrează tot felul de link-uri care sunt periculoase pentru că ți se pot instala niște programe de interceptare.

Toate lucrurile acestea pot contura părerea, fie că vorbim despre o doamnă, fie că vorbim despre un domn sau o doamnă. Nu în ultimul rând, trebuie să avem în vedere că și rețelele sociale, dacă intrăm pe link-uri nefericite, pot fi niște probleme mari pentru că nu intră doar să îți spargă contul, ci și ca să îți poată monitoriza mesajele. Toată treaba asta se poate întâmpla cu consensul tău”,  a declarat Adrian Cuculis, citat de WOWbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...