Ce nu s-a văzut pe filmarea surprinsă în timpul bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghe. Cum s-a încheiat, de fapt, altercația foștilor soți

Stan Filon 27.09.2022, 09:39
Ce nu s-a văzut pe filmarea surprinsă în timpul bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghe. Cum s-a încheiat, de fapt, altercația foștilor soți

Există un amănunt foarte important ce nu s-a văzut pe filmarea surprinsă în timpul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Fanii celor doi soți au putut vedea cum se „înțeleg” aceștia și în ce termini se desfășoară divorțul dintre ei, însă filmarea se termină brusc, cu Anamaria Prodan care îl întreabă pe cel care filmează dacă a surprins momentul rupt parcă din filmele cu Bruce Lee.

Ce nu s-a văzut pe filmarea surprinsă în timpul bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghe

Ei bine, filmulețul bătăii dintre Anamaria Prodan și Reghe însă nu se termină aici, ci mai cuprinde o parte foarte importantă. Se pare că în continuarea filmulețului se poate vedea și reacția pe care a avut-o celebrul antrenor atunci când realizează că tocmai ce a fost filmat. Nu i-a picat bine deloc și se pare că și-a îndreptat nervii și asupra cameramanului de ocazie.

Așa reiese și din plângerea făcută la poliție. Imediat după bătaia din plină stradă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, celebrul antrenor s-a dus hotărât la cea mai apropiată secție de poliție, unde a depus plângere împotriva soției sale, pe care a acuzat-o de agresiune.

Ce nu s-a vazut pe filmarea surprinsa in timpul bataii dintre Anamaria Prodan si Reghe
Ce nu s-a vazut pe filmarea surprinsa in timpul bataii dintre Anamaria Prodan si Reghe

Plângeri peste plângeri

La câteva minute distanță, Anamaria Prodan a intrat și ea pe ușa aceleiași secții de poliție, unde a făcut același lucru. Și-a acuzat soțul de violență și a depus plângere împotriva sa. Potrivit unui comunicat oficial, la Secția de Poliție din Snagov au fost însă înregistrate trei plângeri.

„Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj”, a declarat Anamaria Prodan.

Așadar, și cel care a surprins incidentul violent dintre cei doi soți a depus și el plângere împotriva antrenorului, pe care îl acuză de agresiune. Bărbatul agresat de Reghe este finul Anamariei Prodan.

Prodanca, în gips

„În acelaşi timp, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, se arată în comunicatul emis vineri seara, la câteva ore de la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

La trei zile de la bătaia cu fosta sa consoartă, Anamaria Prodan a mers la IML pentru a-i fi constatate urmările altercației pe care a avut-o cu Reghe. Chiar dacă a acordat interviuri peste interviuri, după incident, iată că celebra impresară se pare că era, de fapt, grav rănită. Aceasta a fost surprinsă ieșind pe poarta IML cu mâna și piciorul în gips. De cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să petreacă la botezul fiului său cu ochiul vânăt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...