Ce nu s-a văzut la tv în semifinala Franța- Maroc, 2-0 la Mondiale. De ce s-a dus starul Mbappe în tribună

Badea Violeta 15.12.2022, 00:05

Franța s-a impus miercuri, 14 decembrie, cu 2-0 în fața Marocului, în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar. Astfel, campioana mondială en-titre şi-a respectat statutul de favorită și a reușit să se califice în finală, fără prea mari emoții. Starul francezilor, Kylian Mbappe, s-a speriat și a tremurat mai mult pentru un suporter. Acesta s-a dus imediat în tribune!

Detaliul care nu s-a văzut la TV. Ce s-a întâmplat înaintea meciului dinte Franța și Maroc

Un fan care au asistat la semifinala de miercuri, 14 decembrie dintre Franța și Maroc a avut parte de o „surpriză” din partea lui Kylian Mbappe.

Aflat la încălzire, starul francez, în vârstă de 23 de ani, își exersa precizia, iar unul dintre șuturile sale a ajuns direct în tribunele ocupate de suporterii „Cocoșului Galic”.

Din nefericire, un fan a fost lovit de mingea trimisă de Kylian Mbappe. Timp de câteva minute, bărbatul a părut debusolat, fiind ajutat de ceilalți spectatori.

Nu a trecut mult timp și jucătorul francez și-a făcut apariția în tribune pentru a verifica starea în care se află „victima” sa. Din fericire, nimic grav nu s-a întâmplat cu suporterul lovit și Kylian Mbappe s-a putut întoarce liniștit pe teren, dar nu înainte de a-i cere scuze fanului.

Citește și Cu cine ține cea mai frumoasă sportivă din lume la Cupa Mondială. I-a înnebunit pe fani cu ultimele ei poze!

Mbappe i-a cerut scuze suporterului lovit
Mbappe i-a cerut scuze suporterului lovit

Franța învinge Marocul și se califică în finala Cupei Mondiale

Echipa națională a Franței s-a calificat în finala Cupei Mondiale Qatar 2022 după ce a învins-o pe Maroc cu două goluri. Partida a avut loc pe stadionul Al-Bayt.

Echipa Cocoșului Galic a încheiat prima repriză în avantaj cu un gol marcat de Theo Hernandez în minutul 5 al meciului, apoi Olivier Giroud a marcat al doilea gol în minutul 80 al partidei.

Franța va întâlni Argentina în ultimul meci care va avea loc pe stadionul Lusail duminică, 18 decembrie, în timp ce Marocul va înfrunta sâmbătă, 17 decembrie, Croația pentru locurile trei și patru.

Este pentru a doua oară când naționala Franței ajunge în finala Cupei Mondiale. În anul 2018, echipa Cocoșului Galic a reușit să câștige trofeul după ce a învins-o pe Croația. În schimb, Argentina speră să adauge o a treia stea pe tricoul său după ce a câștigat Cupa de două ori în 1978 și 1986.

Citește și Un fotbalist român a debutat la Cupa Mondială din Qatar. Cum a fost posibil, pentru ce națională joacă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...