Ce nu îl mai lasă Adela Popescu pe Radu Vâlcan să facă. I-a interzis complet. De ce la a pornit totul

Andra Daoud 11.01.2022, 11:30

Adela Popescu și-a propus să petreacă mai mult timp în compania copiilor, fără să fie distrasă se telefon, iar soțul ei îi susține demersul. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a luat o decizie radicală și a făcut anunțul pe Instagram. Radu Vâlcan trebuie să se conformeze și el, pentru a le putea dedica mai mult timp celor trei copii pe care îi au împreună.

Ce nu îl mai lasă Adela Popescu pe Radu Vâlcan să facă

Viața cu trei copii poate fi extrem de solicitantă, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan știu cel mai bine acest lucru. De aproximativ jumătate de an, viața lor gravitează în jurul celor trei băieți pe care îi au. Pentru a putea petrece timp de calitate cu ei, Adela Popescu a luat o decizie care îl implică și pe soțul ei. Vedeta și-a propus ca, timp de două ore pe zi, ea și Radu să stea departe de telefoanele mobile.

În acest fel, spune Adela Popescu, le vor putea acorda copiilor lor timpul și atenția pe care le merită. Prezentatoarea a făcut anunțul pe Instagram, în stilul cu care și-a obișnuit urmăritorii. A publicat o fotografie din mașină, în care Radu Vâlcan vorbește la telefon, și a scris în descriere:

Scumpeteo, vorbește acum cât mai poți! Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim. Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi. Vrem ca măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții. Mai era ceva pe listă pentru anul ăsta, dar zic să o luăm încet. Voi ce ajustari v-ați propus?”

Ce nu îl mai lasă Adela Popescu pe Radu Vâlcan să facă. I-a interzis complet. De ce la a pornit totul
Ce nu îl mai lasă Adela Popescu pe Radu Vâlcan să facă. I-a interzis complet. De ce la a pornit totul

Adela Popescu și Radu Vâlcan, vacanță în 5 cu peripeții

Sfârșitul anului 2021 a fost unul aglomerat pentru Adela și Radu. Prezentatorul a fost plecat câteva săptămâni în Thailanda, acolo unde a filmat un nou sezon din emisiunea „Insula Iubirii”. S-a întors înainte de Sărbători, iar începutul de an a fost rezervat unei vacanțe exotice. Adela, Radu și cei trei copii ai lor au petrecut Revelionul și primele zile din noul an în Dubai, însă vacanța nu a fost lipsită de emoții.

Peripețiile au început încă de la plecare, pentru că pașaportul băiatului celui mijlociu al cuplului mai era valabil doar 3 luni, iar pentru a călători în Dubai, este nevoie de un pașaport care mai are minimum 6 luni de valabilitate. Adela și Radu au fost nevoiți să amâne plecarea cu câteva zile și să îi facă pașaport nou, în regim de urgență, fiului lor, pentru a se putea bucura de soare și de nisip.

Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel pentru Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!” a scris Adela Popescu pe Instagram, în ziua de Crăciun, când ar fi trebuit să înceapă vacanța.

Urmăriți Impact.ro și pe