Ce nu face niciodată Teo Trandafir acasă, nici măcar pentru fiica sa Maia. I se pare o pierdere de timp (Exclusiv)

Stan Filon 15.09.2022, 09:04
Ce nu face niciodată Teo Trandafir acasă, nici măcar pentru fiica sa Maia. I se pare o pierdere de timp (Exclusiv)

S-a aflat ce nu face niciodată Teo Trandafir acasă, nici măcar pentru fiica sa Maia! Chiar dacă își iubește enorm fiica, prezentatoarea de televiziune a recunoscut în exclusivitate pentru Playtech.ro că ea nu gătește niciodată acasă. Îndrăgita vedetă a cunoscut în trecut problemele aduse de greutate, iar în prezent are o adevărată teorie despre persoanele care au prea multe pofte. Vedeți ce spune despre aceste persoane în rândurile de mai jos.

Ce nu face niciodată Teo Trandafir acasă, nici măcar pentru fiica sa Maia

Faimoasa Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare. Intră în casele românilor în fiecare seară, cu emisiunile sale de mare succes. Aceasta a acordat recent un interviu pentru Playtech.ro în care a vorbit despre relația foarte frumoasă cu care o are cu fiica sa, dar a recunoscut că nu gătește niciodată acasă.

Ce relație ai în prezent cu mâncarea? Îți place să gătești? Cum reușești să te menții în formă? Raluca Bădulescu îmi povestea că ea numără caloriile…tu cum procedezi ca să nu faci excese? Ce slăbiciuni culinare ai? Dar la sală mergi?

„Nu gătesc, pentru că nu am nevoie și mi se pare o activitate pe care dacă aș face-o mi-ar mânca foarte mult timp și eu mănânc extrem de puțin. Eu am înțeles în timp că ceea ce se numește „poftă” este apanajul persoanelor care nu se pot abține și mie asta nu mi-ar plăcea la mine deloc.

Neavând pofte, mănânc ce cred că mi-ar face bine. Mișcare fac decent, pentru că starea mea de sănătate nu a fost întotdeauna excelentă și prefer să nu forțez lucrurile foarte tare”.

Citește interviul complet acordat de Teo Trandafir pentru Playtech.ro AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...