EXCLUSIV

Ce nu face niciodată la volan Irina Loghin. Cântăreaţa şofează fără emoţii şi la 82 de ani EXCLUSIV

Alexandru Catalan 24.08.2021, 17:56
Ce nu face niciodată la volan Irina Loghin. Cântăreaţa şofează fără emoţii şi la 82 de ani EXCLUSIV

Şi la 82 de ani, celebra Irina Loghin nu renunţă la pasiunea sa de a şofa prin Bucureşti, în ciuda aglomeraţiei şi a prezenţei unor colegi mai exotici. „Dacă e ceva ce nu pot suferi când conduc, e să vorbesc la telefon în timp ce mă aflu la volan!”.

S-a aflat ce nu face niciodată la volan Irina Loghin

Irina Loghin, “Ciocârlia” cântecului popular românesc cum mai este cunoscută, continuă să şofeze prin Bucureşti şi la 82 de ani. Şi spune că face acest lucru cu multă plăcere, dar şi cu foarte multă atenţie. În vreme ce mulţi dintre partenerii ei în trafic, mult mai tineri majoritatea dintre ei, se plâng de greutăţile întâlnite deseori, din te miri ce motive, dar şi de perioadele foarte aglomerate pe care sunt obligaţi să le înfrunte, Irina Loghin pare a nu vedea în aceste lucruri obstacole de temut pentru a şofa.

În schimb, Irina Loghin spune că s-a împăcat mereu bine cu ideea de a şofa, iar traficul cu totul special din Capitală nu a descurajat-o niciodată.

“Dacă ai învăţat să şofezi bine, nu ţi-ai mai face reproşuri. Nici măcar în Bucureşti. Iată, eu conduc constant încă la vârsta mea şi nu mă grăbesc să renunţ la aşa ceva. Nu mi-e frică de una sau de alta, de traficul foarte încărcat deseori. Dar există ceva de care mă feresc mai de fiecare dată, iar prietenii ştiu asta.

Nu-mi place, nu sufăr ideea de a vorbi la telefon când sunt la volan. Mi se întâmplă des să fiu sunată exact în momente dintr-astea. Le explic tuturor situaţia şi închid foarte repede conversaţia. Prefer să fiu concentrată în totalitate asupra traficului şi nu a chestiunilor ce rezultă pe urma unei discuţii telefonice.

La telefon pot vorbi şi după ce am terminat cu condusul. O veche regulă de-a mea, care a dat rezultate şi la care nu am de gând să renunţ, mai ales acum!”, a declarat Irina Loghin pentru impact.ro.

S-a aflat ce nu face niciodata la volan Irina Loghin
S-a aflat ce nu face niciodata la volan Irina Loghin

Își trage energia din… contactul cu ceilalți

Pe de altă parte, întrebată de unde reuşeşte să-şi procure energia care o caracterizează şi în prezent, Irina Loghin a rămas aceeaşi vedetă modestă.

„Energia mea? Nu ştiu de unde vine. Sau poate ştiu, dar prefer să păstrez pentru mine. Am auzit în jurul meu tot felul de explicaţii legate de lucrul acesta. Unii spun că-şi trag energia din contactul cu ceilalţi, alţii, că găsesc resurse foarte mari în sânul propriei familii. La mine cred că energia vine de la Dumnezeu. Aşa m-a făcut el şi nu văd de ce să mă schimb”, a adăugat Irina Loghin.

Pe de altă parte, ea spune că există un pic de adevăr şi în ceea ce vorbește lumea, cum că energia depinde foarte mult şi de viaţa pe care o duci, de maniera în care o duci.

“Nu e simplu să fii tu însuţi astăzi, când fiecare are o părere pentru fiecare lucru, mic sau mare. Dar să ştii cum să trăieşti şi să-ţi dozezi propria energie, ei bine, asta nu e chiar la îndemâna tuturor!”, adaugă aceeaşi îndrăgită solistă.

Care admite că există cazuri şi în existenţa sa în care-şi trage energia din contactul cu ceilalţi, cum ar fi întâlnirile cu cei doi copii ai ei, Irina şi Ciprian, dar şi cu doi dintre reprezentanţii mai tineri ai cântului, Paul Surugiu Fuego şi Andra, ambii născuţi în Câmpia Turzii, la aceeaşi zi, de 23 august şi amândoi aproape la fel de mut îndrăgiţi de marele public.

Urmăriți Impact.ro și pe