FOTO EXCLUSIV

Ce nu face iubitul Andreei Marin pentru Zână?! Cum a fost surprins Adrian Brâncoveanu în plină zi. FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 10.06.2021, 12:55

De aproape patru ani, celebra prezentatoare de la TVR 2 trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Recent, echipa de paparazzi a redacției Impact.ro l-a surprins pe Adrian Brâncoveanu într-o ipostază inedită, dar ce nu face iubitul Andreei Marin pentru Zână?

Cum a fost surprins Adrian Brâncoveanu

Adrian Brâncoveanu, fostul consul al României în Libia și actual angajat al Ministerului Afacerilor Externe, este o prezență impunătoare, oriunde ar merge. Mereu la patru ace, este greu de închipuit că își ocupă timpul cu probleme casnice. Fotografiile surprinse, în urmă cu câteva zile, de echipa de paparazzi a redacției Impact.ro, dovedesc, însă, opusul. Îmbrăcat într-un costum elegant, bej, iubitul Andreei Marin a fost văzut ieșind dintr-un supermarket cu un pachet de pâine neagră bio. Având în vedere că el locuiește de ceva vreme în vila din Pipera a prezentatoarei, nu ar fi exclus ca tocmai ea să fi fost cea care l-a rugat să facă o oprire la cumpărături, în drum spre casă.

În imaginile surprinse de fotoreporterii de pe teren apare și autoturismul de lux al lui Adrian Brâncoveanu. Fostul consul al României în Libia conduce un Range Rover a cărei valoare este estimată undeva la 70.000 de euro.

Cum a fost surprins Adrian Brâncoveanu
Cum a fost surprins Adrian Brâncoveanu

„Pe noi ne-a unit suferința”

Nu a fost dragoste la prima vedere. Andreea Marin a dezvăluit cum a ajuns să se îndrăgostească de Adrian Brâncoveanu. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după moartea tatălui prezentatoarei.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus vedeta.

Andreea Marin a vorbit și despre problemele ce, din punctul său de vedere, pot strica o relație. Vedeta a precizat că nu crede în suflete pereche, ci că fiecare om întâlnește persoane care îi oferă lecții de viață.

„De cele mai multe ori, egoul este cel care strică. Într-o relație de serviciu sau una de un alt tip, egoul nu e atât de puternic. Nu e totul atât de dramatic precum se întâmplă atunci când intervine și gelozia și sentimentul de apartenență – «Omul acela e al meu și nu se poate să îl împart cu nimeni». Există pericolul să-l îngrădești pe celălalt în a trăi viața pe care și-o dorește.

Nu trebuie să fie un efort viața cu un om ca să fie bine, ci trebuie pur și simplu să fie potrivire. Cu siguranță că fiecare dintre noi, când iubește sau când întâlnește pe cineva pe placul său, face tot ce poate să fie bine, să nu-l piardă pe celălalt. Vine din interiorul tău, nu trebuie să te forțezi să faci lucrurile astea”, a spus Andreea Marin.