Ce nu au voie să facă fiicele Alinei Sorescu din cauza divorțului. Artista și Alexandru Ciucu nu au ajuns la un acord (Exclusiv)

Badea Violeta 04.10.2022, 21:19

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Între cei doi foști parteneri, lucrurile sunt departe de a se fi liniștit. Celebrul designer a atacat decizia precedentă, care stipula că cele două fetițe ale cuplului vor locui cu mama lor. Primul termen al procesului urmează a avea loc peste doar câteva săptămâni. Până ce instanța se va pronunța, Elena Carolina și Ana Rais nu au voie să facă un anumit lucru. Iată despre ce este vorba!

Fiicele Alinei Sorescu, interdicție din partea tatălui lor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt pregătiți de primul termen al procesului de divorț și pare că designerul nu se va lăsa prea ușor. Creatorul de modă este hotărât să lupte pentru cele două fetițe ale sale, cu toate că i-au fost respinse atât ordonanța președințială, cât și recursul făcut după aflarea soluției, în care a solicitat ca instanța să stabilească domiciliul copilelor.

Mai mult, cei doi foști parteneri se judecă și pentru o casă evaluată, acum, la circa 1.000.000 de euro, construită de cei doi în timpul mariajului. Între timp, cântăreața își vede în continuare de școala de muzică. De curând, trupa sa a făcut show la Sala Palatului.

„Spectacolul a fost o încununare a muncii mele cu trupa de pici. Totul a fost la cel mai înalt nivel, iar cei mici au fost mândri să fie protagoniștii propriului nostru show la Sala Palatului.

Am început spectacolul cu un film emoționant despre începuturile mele la vârsta de 4 ani în grupul MiniSong al lui Ioan Luchian Mihalea.

Sper că de acolo din ceruri este mândru de mine. Carolina si Raisa au fost și ele alături de mine și-au urcat emoționate pe scenă la sfârșitul concertului să mă felicite.”, a declarat Alina Sorescu pentru Playtech.

Citește și Alexandru Ciucu a găsit cum să treacă peste divorțul de Alina Sorescu. „Examenul final va fi la anul”!

Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu, înainte de mariajul cu Alina Sorescu
Alina Sorescu, Alexandru Ciucu și cele doua fiice ale lor

„Fetele nu pot participa la nicio activitate”

Carolina si Raisa au urcat pe scenă pentru a-și felicita mama. Din păcate pentru Alina Sorescu, micuțele ei nu pot cânta în trupă, deoarece tatăl lor se opune vehement.

„Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a precizat o persoană din apropierea celor doi încă soți pentru sursa de mai sus.

Citește și Alina Sorescu, mesaj tulburător despre mentorul ei. Moartea acestuia a marcat-o profund!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...