Ce nu ar face niciodată Delia la TV. A spus-o fără ocolişuri: „Nu-mi place”

Ioana Bucur 28.01.2022, 16:43
Ce nu ar face niciodată Delia la TV. A spus-o fără ocolişuri: „Nu-mi place”

Este o împătimită a călătoriilor în destinații exotice sau în colțuri ale lumii mai puțin frecventate de turiști și a recunoscut nu doar o dată că și-ar dori să lase masa juraților de la X Factor și iUmor pentru o experiență nouă, unică în viață. Se pare că artista s-a răzgândit după ce a văzut ultimul sezon al unui celebru reality-show. Nu oboseala, nu provocările culinare sunt problema. Iată ce nu ar face Delia niciodată la TV. Vedeta Antena 1 a explicat fără ocolișuri.

Ce nu ar accepta niciodată Delia să facă la TV

Când prind câteva zile libere, Delia și soțul ei nu ratează nicio ocazie de a fugi departe de România, iar, de cele mai multe ori, aleg destinații exotice, fabuloase, la care mulți pot doar visa. Artista iubește călătoriile și a dedicat chiar o pagină de Instagram vacanțelor, așa că o participare la Asia Express nu ar fi fost o surpriză pentru nimeni. Mai mult, chiar jurata X Factor și iUmor a recunoscut că și-ar dori mult să trăiască o asemenea experiență. Se pare că lucrurile s-au schimbat.

Invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, Delia a explicat de ce nu mai vrea să particie la Asia Express. Artista a spus că unele situații în care au fost puși cocurenții celui mai recent sezon nu au fost pe placul ei și că nu ar putea accepta niciodată asemenea probe.

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un cringe absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia în podcastul „La Mijloc” difuzat pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc.

De ce nu poate Delia participa la Asia Express
Delia și soțul ei, în timpul unei vacanțe recente

„Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori…”

Delia a mai spus că nu ar accepta niciodată să se dezbrace în fața camerelor de filmat. În plus, singura persoană cu care ar face echipă este soțul său, care nici nu vrea să audă de participarea la celebrul reality-show.

„Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Asia de câini”, a mai spus vedeta Antena 1.

Nu o sperie gândul că ar putea fi nevoită să încerce preparate culinare bizare, cum ar fi gândacii, însă teama de câini este un al motiv pentru care Delia nu poate participa la Asia Express.

„Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct!

Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...