Ce notă a luat Dan Capatos la Bac. Puțini cunosc acest detaliu despre prezentatorul de la Antena 1

Iancu Andreea 01.07.2020, 09:38

De vreme ce zilele acestea Bacalaureatul este pe buzele tuturor, mulți se întreabă ce note au obținut vedetele din România la examenul maturității. În timp ce unii au excelat, terminând liceul cu medii mari, alții au fost mai puțin silitori. Sau poate că pur și simplu norocul nu le-a surâs. Acesta este și cazul prezentatorului Dan Capatos. Nota pe care a obținut-o vedeta de la Antena 1 este puțin cunoscută.

Notă rușinoasă la Bac

Este cunoscut pentru emisiunea Xtra Night Show, unde dezbate alături de invitați cele mai aprinse subiecte din lumea mondenă. Dan Capatos nu s-a ocupat din totdeauna cu ceea ce fac vedetele, el având începuturile în jurnalism pe zona de sport. Totuși, prezentatorul a reușit să se remarce ca o figură emblematică în privința mondenităților, având numeroase relații printre vedetele din România.

Din păcate, rezultatele sale de la școală nu sunt deloc de lăudat. Prezentatorul s-a numărat printre primele generații de elevi care au avut de susținut proba de Limba și literatura română oral, la Bacalaureat. Potrivit spuselor lui Capatos, vedeta ar fi avut dificultăți cu o întrebare. Examinatorii l-au întrebat „Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?”. Din păcate, Dan nu a avut un răspuns suficient de convingător pentru comisie și astfel a obținut nota 3.

Soția lui Capatos, Monica
Soția lui Capatos, Monica

Dan Capatos, într-o relație de 15 ani

Dincolo de subiectele intense ale lumii mondene, Dan este o persoană cât se poate de normală. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 15 ani și au decis să rămână împreună pentru toată viața. Potrivit playtech.ro, Dan Capatos și Monica au trecut de testul timpului pentru că se bazează pe două principii simple. Ei nu sunt deloc geloși și au multă încredere unul în celelalt. Cuplul are și un băiețel, Andrei, de care Dan Capatos este foarte mândru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...