Ce noroc ai în dragoste în funcție de zodie. Cine sunt protejații zodiacului

Mirabela Vasile 19.09.2020, 11:44
Ce noroc ai în dragoste în funcție de zodie. Cine sunt protejații zodiacului

Ce noroc ai în dragoste în funcție de zodie. Ai avut parte doar de relații nefuncționale sau trăiești o poveste spectaculoasă de dragoste cu partenerul tău. Iată în funcție de zodie cât noroc ai în dragoste sau cît ghinion ai. Iti prezentam oate predictiile pentru fiecare semn zodiacal.

Vezi în funcție de zodie, ce noroc ai în dragoste de fapt

Berbec
Nativilor din această zodie le place să fie înconjurați de prieteni. Sunt energi, dar în același timp și impulsivi. Trebuie să fie precauți să nu se mai îndrăgostească la prima vedere. Aceștia se plictisesc foarte repede de partenerul de viață. Din acest motiv caută mereu prieteni noi. Gândește-te de două ori înainte să începi o relație.

Taur
Contează enorm să ai alături o persoană care să te surpindă plăcut mereu. De asemenea, trebuie să ai ce să discuţi şi să ai și siguranţă financiară. Te-ai aruncat în câteva relaţii,dar care nu s-au concretizat aşa cum ţi-ai dorit tu. Important este să cunoşti pe cineva care are aceleaşi planuri de viitor. Doar aşa îţi vei putea întemeia o familie.

Gemeni
Trebuie să ai un partener de viață cu care poți discuta orice. De asemenea, trebuie să aibă și o situație financiară foarte bună. Dacă nu sunt îndeplinite aceste condiții, te vei trezi de unul singur în relație, iar aceasta va lua sfîrșit. Îl poți găsi la întâlnirile cu prietenii sau seminarii.

Zodica care iubeste cel mai mult
Zodica care iubeste cel mai mult

Rac
La acești nativi situația e puțin mai altfel. E singurul semn guvernat de lună și emoția și sensibilitatea, dar și empatia pentru ceilalți sunt foarte puternice. Vor găsi cu greu o persoană cu care să împartă lucrurile bune și rele și pot fi chiar puțin posesivi.

Leu
Este motivat, cu o inimă mare și afectuos. Se compară mereu cu cei mai buni dintre cei buni. De aceea caută un partener care să fie foarte impresionant de viaţa lui,de ceea ce a obţinut. De asemenea, acesta trebuie să fie și romantic și înțelegător. Chiar dacă trece prin experiențe mai puțin plăcute, își va găsi alesul inimii.

Zodia care se plictisește repede în relație

Fecioară
Nativii acestei zodii vor un partener special. Să fie cel perfect pentru ei. Sunt foarte pretențioși când vine vorba de partenerul lor. De multe ori se căsătoresc târziu sau niciodată. Aceștia au mintea abilă și interese infinite. Caută un om care poată să facă aceleași lucruri ca și ei.

Balanță
Nativii acestei zodii văd iubirea la superlativ. Este semnul natural al parteneriatului. Sunt romantici. Se gândesc mult dacă să intre într-o relație sau să se implice. Găsesc greu echilibrul în relație și se plictisesc repede. Sunt mereu în căutarea unei persoane care să îi țină alerți.

Scorpion
Sunt foarte sensibili, dar și încăpățânați și posesivi. De asemenea, sunt emoționali șo nerăbdăori. Totodată sunt afectivi și fideli când vine vorba de iubitul de lângă ei. Trebuie de asemenea să aibă și chimie în dormitor. Altfel, vor căuta la altcineva să le ofere asta.

Săgetător
Acești nativi spun că știu totul despre orice. Au ambiții uriașe și fericirea lor vine abia atunci când vor fi la conducere. Trebuie să găsească un partner care să îi aprecieze la adevărata valoare. Tânjesc după apreciere și laude. Partenerul lor trebuie să fie optimist, deschis și sincer.

Zodia care își tratează partenerul la superlativ

Capricorn
Sunt perfecționiști și nu își găsesc liniștea până nu fac totul la superlativ. Au standarde extrem de ridicate cu ceea ce fac și asta se întâmplă și în viața de cuplu. Vor ca partenerul de cuplu să nu-i critice şi nici să fie comparat cu altcineva.

Vărsător
Sunt foarte sociabili și îi tratează pe toți ca egalul lor. Le place să fie libertini. Sunt în căutarea unui partener de viață care să aibă aceeași ideologie ca el. Adică să fie independenți și unici. Vor dezvălui sentimentele sensibile după o lungă perioadă de timp şi doar când simt că persoana de lângă ei este şi cea cu care vor rămâne alături toată viaţa.

Pești
S-au născut doar să iubească. Aceștia tânjesc să aibă pe cineva alături şi sunt cei mai fericiţi când reuşesc să se conecteze profund cu cineva. Sunt oameni generoşi,romantici,care-şi susţin partenerul necondiţionat. Sunt foarte riguroși în alegerea unui partener de viață care să merite acest tratament.

Astfel, ai aflat în funcție de zodie ce noroc ai în dragoste.

Urmăriți Impact.ro și pe