Ce meserii a avut Raluca Bădulescu. Trecutul neștiut al juratului de la Kanal D

Ana Ionescu 12.05.2021, 10:49
Ce meserii a avut Raluca Bădulescu. Trecutul neștiut al juratului de la Kanal D
Raluca Bădulescu a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre trecutul său. Nimeni nu și-ar fi imaginat că juratul emisiunii „Bravo, ai stil” a practicat niște meserii cu care sigur nu ai asocia-o.

Ce meserii a avut Raluca Bădulescu până să ajungă un fashion icon

În cadrul emisiuni moderate de Denise Rifai, Raluca Bădulescu a dezvăluit informații uimitoare despre meseriile pe care le-a avut în trecut, a vorbit despre pasiunea sa pentru modă, carieră, părinți, dar și dragoste. Puține persoane știu că Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză. A lucrat, de asemenea, în corporație, ca trader de produse petroliere, însă mereu a iubit moda și a luptat să își facă o carieră în acest domeniu.
Pentru părinții săi, Raluca are un respect uriaș și îi consideră „o icoană”. Le este foarte recunoscătoare pentru educația pe care i-au oferit-o și are o relație specială cu aceștia. Încă le mai cere sfaturi, în momentele în care întâmpină probleme.
Părinții sunt o icoană pentru mine și sora mea. Cele mai frumoase daruri sunt părinții mei și educația pe care am primit-o de la părinții mei. Deși am 46 de ani în continuare mă consider fata mamei și a lu’ tata. În continuare mă duc la sfaturi pentru ei. Sper din suflet că sunt omul pe care și-l doresc părinții mei. Eu am fost mereu un copil mai neliniștit. Sora mea este la polul total opus.  Mi-au trebuit ani ca să îmi dau seama că sfaturile primite de la părinți trebuiau valorificate la momentul respectiv. Sper că astăzi sunt omul de care sunt mândri și mama, și tata”, a mărturisit aceasta.
Ce meserii a avut Raluca Badulescu. Trecutul nestiut al juratului de la Kanal D2
Raluca Bădulescu, alături de fiul său, Alex

Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul său şi care este cea mai mare obsesie a ei

Raluca Bădulescu, 46 de ani, are o relație foarte apropiată cu fiul său, Alex, în vârstă de 18 ani. A mărturisit că încearcă să se adapteze timpurilor și să învețe mereu lucruri noi de la el.
„Sunt foarte mândră de Alex. Eu, tată, mama, soțul, toți gravităm în jurul lui. Este un copil fantastic, este meritul părinților mei sută la sută faptul că este așa. Părințîi mei îi acordă o educație neprețuită”.
Cel mai mult își dorește să devină soacră. Este curioasă cum s-ar comporta în această ipostază.
„Vezi tu, mă voi strădui să fiu diplomată. Mi-e frică de soacră care pot fi”, a spus Raluca.
Pasionată de modă, Raluca a mărturisit că nu consideră că haina îl face pe om. Ea este de părere că orice haină trebuie să se adapteze în primul rând personalității noastre.
„Haina îl face pe om dacă și-o adaptează personalității. Atât”, este de părere juratul de la Bravo, ai stil.
În schimb, Raluca a mărturisit că una dintre cele mai mari obsesii ale sale este shoppingul.
„Sunt obsedată de cumpărături. Hainele sunt viața, iubirea și sufletul meu. Nu are importanță ce cumpăr. Important este să intre, măcar o dată la două zile, un colet pe ușă”, a dezvăluit Raluca.
Cu toate că îi plac cumpărăturile, Raluca a uimit totuși cu o afirmație. A dezvăluit că încă depinde financiar de părinții săi uneori.
„Încă depind de el. Mai pun mâna pe telefon uneori și cer. Nu știu ce aș fi făcut fără sprijinul părinților mei. Pentru mine sprijinul părinților a contat, contează și va conta întotdeauna”.
Urmăriți Impact.ro și pe