EXCLUSIV

Ce meserie trebuia să facă Gianina Corondan. E total diferită față de ce a făcut-o celebră. ”Televiziunea m-a ales”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 06.08.2021, 16:29
Ce meserie trebuia să facă Gianina Corondan. E total diferită față de ce a făcut-o celebră. ”Televiziunea m-a ales”. EXCLUSIV

Vedeta a devenit cunoscută după ce a fost implicată în diferite proiecte din mass-media precum Ora G sau Școala Vedetelor. Însă, mulți nu știu că jurnalista a terminat în tinerețe Academia de Studii Economice din București și se pregătea să devină economistă.

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Gianina Corondan. E cu totul diferită de tot ce face acum, dar… ”Televiziunea m-a ales!”

Absolventă al Academiei de Studii Economice, viața Geaninei Corondan s-a întors la 180 de grade după terminarea studiilor superioare! Contactată de reporterii Impact.ro, prezentatoarea de televiziune ne-a mărturist cum trimitea  CV-uri în tinerețe, după ce a ieșit de pe băncile facultății, pentru a se angaja. Doar că…

Cred că meseria m-a ales pe mine. Eu am aplicat în paralel și ca economist, dar uite că destinul mi-a oferit altceva. Țin minte că trimiteam CV-uri și pentru un post de redactor sau reporter. Voiam să lucrez în televiziune pe partea de economie, dar uite că Dumnezeu a avut altceva pentru mine, a declarat Gianina Corondan.

De asemenea, vedeta ne-a mai vorbit și despre stilul său extravagant care a reuși să o facă remarcată foarte ușor de cei din jur:

Da când eram elevă aveam codițe, dar mai purtam sub sarafan tricou în dungi sau ciorapi în dungi. Într-adevăr, nu aveau toți ciorapi cu dungi, recunosc acest lucru. Nu am avut probleme cu profesorii, la ore, din acest motiv. Plus că mama îmi cumpăra lucruri mai colorate și mai simpatice. Îmi fac acum o socoteală în minte și realizez că am fost îmbrăcată mai mult de ea decât să mă îmbrac eu. La facultate am început eu să aleg, să îmi placă extremele, dar vreau să îți spun că pe atunci nu erau atât de multe magazine și oportunități.

Ce meserie trebuia să facă Gianina Corondan
Gianina Corondan s-a făcut remarcată în televiziune, deși trebuia să practice altă meserie

Nu se simte singură

Prezentatoarea de televiziune are o viață de succes, lumea o admiră și o iubește pentru ceea ce face însă, singurul of pe care îl are la vârsta de 50 de ani este faptul că nu a reușit să devină mamă. Așa că Gianina le-a mai spus reporterilor de la Impact.ro că alinarea sa sufletească în acest moment este familia sa:

Eu port o dragostea în suflet și anume pentru familia mea! Toată viața mi-am dorit să fac ce îmi place, televiziunea a fost marea mea dragoste. Eu consider că am o familie și nu sunt singură pe lumea aceasta. Nu am de ce să mă plâng.

De asemenea, Gianina Corondan ne-a mai mărturisit și faptul că este împăcată cu destinul dat de Dumnezeu:

Așa mi-a fost mie soarta. Nu are rost acum să despic firul în patru și să mă umplu cu venin. Veselia pe care o am dintotdeauna a fost de la simplul fapt că am ales să mă înconjor de oameni buni, pozitivi.

 Cu ce se mai ocupă Gianina Corondan

O știi de la televizor, de pe vremea când apărea la emisiuni precum Ora G sau Școala Vedetelor. A prezentat emisiuni de televiziune, a fost reporter de serviciu și a muncit pe teren, iar ultimul ei proiect a fost la ”Te Cunosc de Undeva”, când lua pulsul concurenților, în culise. În prezent vedeta este și organizatoare de evenimente, ceea ce îi ocupă foarte mult timp. Cu toate astea, Gianina Corondan face cumva și găsește cum să se recreeze. Îi place să meargă în excursii la munte și să se bucure de timpul liber alături de familie și cei doi nepoței pe care îi adoră.

Urmăriți Impact.ro și pe