Ce meserie secretă are Andi Moisescu. Nu câștigă bani, acum e doar hobby

Andra Daoud 30.05.2022, 14:46
Ce meserie secretă are Andi Moisescu. Nu câștigă bani, acum e doar hobby

Pe Andi Moisescu îl știu majoritatea oamenilor de la televizor, de la emisiunile „Apropo TV” și „Românii au talent”. Puțină lume știe însă că are o pasiune mai veche, pe care și-a transformat-o în meserie, însă nu pentru a câștiga bani, ci pentru a-i ajuta pe tinerii talentați. Ce face Andi Moisescu în timpul liber și pe cine speră să vadă mai des pe scena emisiunii de talente unde este jurat.

Meseria secretă a lui Andi Moisescu

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi, însă puțini știu că el mai are o pasiune, pe lângă televiziune. Prezentatorul TV iubește muzica electronică, iar recent s-a transformat în profesor pentru copiii pasionați de acest stil muzical.

Andi Moisescu a povestit, într-un interviu pentru Ego.ro, că se bucură de fiecare dată când vede tineri DJ pe scena de la „Românii au talent” și că își dorește ca din ce în ce mai mulți copii să descopere farmecul acestui gen muzical.

„Mă bucur pentru orice copil care visează să ajungă ceva și chiar începe să facă primii pași în direcția asta. Mi se pare că este mare lucru. Cred că e cel mai important lucru pe care îl pot face părinții, să-și încurajeze copiii atunci când simt că au o înclinație. Mai ales dacă înclinația aia e cumva artistică. Să-i încurajeze, să-i sprijine puțin. Îți dai seama că mă bucur pentru orice urmă de DJ. Absolut. Întotdeauna am sperat să văd DJ la Românii au talent”, a povestit Andi Moisescu.

Ce meserie secreta are Andi Moisescu. Nu castiga bani, acum e doar hobby 2
Andi Moisescu are o pasiune pentru muzica electronica

„Am un eveniment în care învăț copiii să mixeze”

Juratul de la „Românii au talent” se transformă în profesor de muzică de ocazie, de Ziua Copilului. El a povestit, în cadrul aceluiași interviu, că își va dedica o parte din ziua de 1 iunie pentru a-i învăța pe copii să mixeze muzică, iar seara va fi DJ într-un club. Chiar dacă pune foarte mult suflet în ceea ce privește muzica, Andi Moisescu dă asigurări că nu va renunța la televiziune în favoarea muzicii, pentru că nu crede că poate face carieră din asta.

„Niciodată nu există pericolul să renunț la televiziune în favoarea muzicii. Ele nu se exclud. Meseriile astea se completează doar. Pentru mine muzica este doar relaxare și încărcarea bateriilor. Atât și nimic altceva. Deci când mă vezi că pun muzică înseamnă că am bateriile descărcate și sunt legat la priză. Dacă ajung să pun muzică foarte des înseamnă că sunt obosit”, a mai spus Andi Moisescu.

Prezentatorul a mai povestit că și-a amenajat un adevărat studio muzical la birou, unde are toate instrumentele după care a tânjit în copilărie. El a mai spus că ușa este deschisă și că oricine poate veni la el.

„Trebuie să-ți spun un secret. Eu mi-am organizat la birou. Am camera care mi-a lipsit în copilărie și am la birou două pick-up-uri, mixer-uri, am boxe, chitară bas, chitară, claviaturi, tobe, nu-mi lipsește nimic. Am tot ce îmi trebuie la birou. Acolo e locul meu pe care nu l-am avut când eram mic. Ușile de la mine de la birou sunt deschise pentru toată lumea. Olivia știe lucrul ăsta.

Adică eu nu fug de acasă ca să mă duc la birou. Poate să vină oricine. Muzica, trebuie să-ți spun, e frumoasă când este împărtășită. Muzica dacă o pui doar pentru tine nu are niciun farmec. Bucuria este să vezi că lumea se mișcă, asta e cea mai mare bucurie”, a mai povestit Andi Moisescu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe