Ce meserie de bază are Fuego. Nu are nici o legătură cu lumea artistică. Fanii au rămas uimiți

Diana Radu 06.02.2020, 14:41
Ce meserie de bază are Fuego. Nu are nici o legătură cu lumea artistică. Fanii au rămas uimiți

Înainte de a sparge gheața în showbiz-ul românesc și de a deveni cunoscut ca și interpret de muzică ușoară, Fuego s-a pregătit pentru o altă meserie. Artistul s-a specializat într-o meserie care nu are nicio legătură cu lumea artistică.

Ce meserie are, de fapt, Fuego la bază

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști din România, însă, deși pare incredibil, meseria sa de bază nu are nicio legătură cu industria muzicală. Artistul are diplomă de lăcătuș-mecanic, chiar dacă nu a profesat nici măcar o zi în acest domeniu. Acest aspect, i-a luat total prin surprindere pe fani, care nu se așteptau ca un artist atât de talentat ca el să fie specializat într-un domeniu care nu are niciun punct comun cu arta.

fuego, artist, meserie
Ce meserie are, de fapt, Fuego la bază

Fuego a urcat pe scenă la o vârstă fragedă, iar primii bani din pasiunea sa i-a câștigat la numai 13 ani. Drumul către succes al artistului a fost unul dificil, însă acesta s-a declarat mereu mulțumit de faptul că a face ceea ce-i place cu adevărat, și anume să cânte și să încânte auzul oamenilor. Pentru el nu a fost muncă, ci pură pasiune.

”Sunt un om fericit şi împlinit, cu mine însumi, în primul rând. Credeţi-mă, nu există fericire mai supremă decât aceea că munca ta, realizată cu trudă, cu nopţi nedormite, cu stres, ajunge să fie apreciată de cei pentru care ai plămădit-o. Sunt fericit că pot cânta şi că, prin cântecul meu, aduc fericire şi altora”, a declarat Fuego.

Fuego s-a născut pe data 23 august 1976, la Turda. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice și a fost actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești. Acesta a devenit cunoscut grație colaborării de excepție cu Irina Loghin, dar și grație vocii sale deosebite, artistul interpretând atât melodii de muzică ușoară, cât și colinde. Artistul a câștigat o serie de premii importante, de-a lungul carierei sale, participând la festivaluri de renume din țara noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe