Ce meserie avea Fuego, până să devină cunoscut: “Eram extrem de pasionat și de implicat”

Ioana Nechifor 04.09.2019, 17:46
Ce meserie avea Fuego, până să devină cunoscut: “Eram extrem de pasionat și de implicat”

A avut un drum greu de parcurs până să ajungă în atenția publicului, dar munca lui nu a fost în zadar. Paul Ciprian Surugiu, cunoscut spectatorilor și telespectatorilor sub numele de Fuego, s-a zbătut din greu pentru a face ce îi place și pentru a putea trăi din pasiunea sa, iar din fericire pentru el tot efortul nu a fost în zadar. Artistul a dezvăluit ce obișnuia să facă până să ajungă cunoscut.

Ce obișnuia Fuego să facă, până să devină cunoscut

A iubit mereu muzica, drept urmare Paul Ciprian Surugiu sau Fuego, așa cum este el cunoscut de toată lumea, a urcat pe scenă la o vârstă fragedă, iar primii bani din pasiunea sa i-a câștigat la numai 13 ani.

Faima a apărut mai târziu pentru el, însă artistul s-a declarat mereu mulțumit că poate să facă ceea ce îi place cu adevărat. Să cânte și să încânte auzul oamenilor. Pentru el nu a fost muncă, ci pură pasiune.

Înainte să ajungă în atenția publicului, Fuego își desfășura activitatea tot în lumea artistică, însă nu la un nivel atât de cunoscut.

Fuego cântă de la o vârstă de fragedă. Când a câștigat el primii bani din muzică
Fuego cântă de la o vârstă de fragedă

Ce meserie are, de fapt, Fuego la bază

În cadrul unui interviu, artistul a făcut mărturisiri sincere despre drumul lui profesional. “Sunt şi-am fost mereu actor la bază. În anii studenţiei, am jucat mult, intens, ba chiar am şi regizat spectacole. Ulterior, muzica mi-a captivat toată viaţă şi-am ales să mă dăruiesc complet profesiei.

Dar ceva neştiut este faptul că am fost dirijor de cor, timp de doi ani, la Biserica Catolică de la Piaţa Muncii.

Eram extrem de pasionat şi de implicat şi-am învăţat numeroase lecţii în acea perioadă, în anii 90, în perioada în care, concomitent, studiam la teatru, făceam piese şi mergeam şi în diverse spectacole pentru a mă putea întreţine!, a declarat artistul pentru okmagazine.ro.

Pe lângă muzică, Fuego prezintă emisiunea „Drag de România mea” la TVR2.

Urmăriți Impact.ro și pe