Ce meserie are primul iubit al Andreei Marin. S-a aflat tot. „Zâna”, impresionată de harul tânărului

Andra Daoud 15.01.2022, 10:18

Andreea Marin a avut, de-a lungul timpului, câteva relații care au ținut primele pagini ale ziarelor. De departe cea mai mediatizată a fost relația dintre ea și Ștefan Bănică Jr., cu care a fost și căsătorită și cu care are o fetiță. Puțini știu însă că Andreea Marin a mai fost căsătorită când avea 20 de ani sau cine a fost primul ei iubit, cum s-au cunoscut și cu ce se ocupă acesta în prezent.

Ce meserie are primul iubit al Andreei Marin

Andreea Marin a fost, ani la rând, una dintre cele mai râvnite vedete feminine din România. A fost căsătorită de trei ori, iar pe măsură ce anii au trecut, a devenit cu atât mai greu pentru bărbați să îi intre în grații. Primul bărbat care a cucerit-o însă pe Andreea Marin nu este o persoană publică, ba chiar are o meserie care nu are nicio legătură cu industria showbiz-ului, fiind chiar la polul opus.

„Zâna surprizelor” se îndrăgostea de el în adolescență, când ea avea doar 17 ani. Tânărul, pe nume Silviu Maftei, studia la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe” din Roman, orașul natal al divei. Se pare că Andreea Marin a fost cucerită, la vremea aceea, de talentul actoricesc al tânărului. Vedeta, care pe atunci era la liceu, l-a remarcat în cadrul unei scenete de teatru în care Silviu a jucat rolul lui Iisus, potrivit informațiilor oferite de un apropiat al lui ziarelor tabloide.

Andreea l-a remarcat și au început să iasă împreună și să se comporte ca doi îndrăgostiți. Se întâmpla în anul 1991, iar el era mai mare decât vedete, fiind în anul trei la seminar. După ce relația s-a terminat, bărbatul și-a exercitat meseria de preot în cadrul Bisercii Sfântul Dumitru din Huși, după care a devenit profesor de religie.

Ce meserie are primul iubit al Andreei Marin. S-a aflat tot.
Silviu Maftei, cel despre care se spune că a fost primul iubit al Andreei Marin

Ce spunea Andreea Marin despre primul ei soț

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, iar primul mariaj l-a avut la o vârstă destul de fragedă. Vedeta de televiziune nu împlinise 20 de ani când s-a căsătorit pentru prima dată, iar mariajul a durat șapte ani. Diva a povestit, la un moment dat, despre cel care a dus-o atunci la altar și a spus că îi poartă un respect deosebit.

Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la Surprize, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față. (…)

Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Andreea Marin a mai fost căsătorită ulterior cu Ștefan Bănică Jr., iar în timpul mariajului s-a născut fiica lor, Violeta, care recent a împlinit 14 ani. La ceva timp după divorțul de artist, vedeta s-a căsătorit cu turcul Tuncay Ozturk, de care a divorțat după trei ani. În prezent are o relație cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu, însă a spus că nu se grăbește să spună „Da” pentru a patra oară.

Urmăriți Impact.ro și pe