Ce meserie are iubita lui Reghecampf, Corina Caciuc. Femeia stă bine din punct de vedere financiar

Ioana Bucur 16.10.2021, 12:31
Ce meserie are iubita lui Reghecampf, Corina Caciuc. Femeia stă bine din punct de vedere financiar

Furtuna s-a abătut din nou asupra familiei Anamariei Prodan, după ce antrenorul a dezvăluit că a depus actele de divorț. Un bărbat pe cale să devină liber, se pare că nu mai simte nevoia să se ascundă de ochii presei, tot mai multe detalii ieșind la lumină despre iubita lui Reghecampf, Corina Caciuc. În ciuda primelor informații vehiculate în spațiul public, tânăra ar sta foarte bine din punct de vedere financiar.

Banii nu sunt o problemă pentru iubita lui Reghecampf

După luni întregi în care a negat cu vehemență despărțirea de soțul său, decarând de fiecare dată că sunt și vor rămâne un cuplu unit, se pare că Anamaria Prodan a pierdut lupta pentru a-și salva căsnicia.

Laurențiu Reghecampf a confirmat recent că urmează să divorțeze de celebra impresară. La scurt timp anunț, în presă au apărut mai multe imagini în care antrenorul apare zâmbind, cu o superbă brutenă la braț. Este vorba despre nimeni alta decât Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să se despartă de Anamaria Prodan, cu care are un copil.

În ciuda speculațiilor de la începutul poveștii cu iz de amantlâc, se pare că iubita lui Reghecampf nu stă deloc rău la capitolul bani. Corina ar avea licență în management, începând facultatea în Dubai și transferându-se mai apoi în România. Mai mult, ea ar avea chiar și un master în mediul de afaceri, obținut la Cambridge.

Corina Caciuc nu va fi o femeie întreținută. Potrivit Cancan.ro, frumoasa brunetă este directorul unei companii ce derulează afaceri pe relația dintre China și România.

Primele fotografii cu Laurentiu Reghecampf si amanta. Antrenorul, mai fericit ca niciodata langa Corina EXCLUSIV
Laurentiu Reghecampf si amanta lui, Corina

Antrenorul va fi din nou tată?

Potrivit unor zvonuri, tânăra Corina este pe cale îl facă din nou tată pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a promis că în cazul în care se va adeveri faptul că amanta antrenorului este însărcinată cu copilul acestuia și că soțul său i-ar fi cerut lui Adrian Thiess să îi boteze copilul, va fi ea cea care va dori să divorțeze.

„Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. Nu mai promovați nonvalori. Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeverește, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine.

Nu l-am văzut. Omul vrea să fie campion. Bebe nu l-a văzut, e supărat că nu l-a văzut acum. Acum 10 minute (a vorbit cu el ultima oară, n.r.), îmi zicea că și pe mine și pe Adi ne iubește. Eu cu Adi nu știm. Noi nu divorțăm”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...