Ce meserie are, de fapt, Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță. Unde a lucrat înainte de Pro TV

Ana Anitoiu 13.01.2022, 16:00
Ce meserie are, de fapt, Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță. Unde a lucrat înainte de Pro TV

Ce meserie are, de fapt, Radu Ciucă. Asistentul lui Cătălin Măruță cu care prezentatorul de la Pro TV lucrează și în timpul liber, la propriul său podcast pe care îl publică pe YouTube, este cunoscut de multă lume, dar puțini știu ce studii are și ce a făcut înainte de a începe să colaboreze cu celebrul realizator de televiziune.

Ce crede Radu Ciucă despre Cătălin Măruță

Între Radu Ciucă și Cătălin Măruță există mai mult decât o relație de colegialitate. Cei doi sunt prieteni buni. Într-o ediție a emisiunii sale, realizatorul i-a promis bunicii asistentului său că nu se va lăsa până când nu-l va însura, iar cel din urmă a spus că atunci când își va găsi aleasa, îi va cere să-i fie naș de cununie.

„Noroc cu Măruță pentru că, sincer, fără el nu le sărutăm pe Monica Bârlădeanu, Diana Sar, Geanina Ilieș, Otniela. Plus multe alte lucruri frumoase despre care nu pot vorbi, cel puțin nu acum, poate doar la o rubrica picantă! Măruță pentru mine nu este un coleg, este un prieten, unul dintre cei mai buni prieteni. Nu știu dacă se vede sau nu la TV asta, dar Cătălin este un OM cu un suflet minunat.”, spunea Radu Ciucă într-un interviu din 2020 pentru protv.ro.

Ce meserie are, de fapt, Radu Ciuca, asistentul lui Catalin Maruta
Radu Ciuca si Catalin Maruta

În septembrie 2019, Cătălin Măruță a povestit chiar el momentul amuzant din platoul emisiunii „La Măruță” în care Radu Ciucă a fost sărutat de actrița Diana Star, care a primit un scenariu de la prezentator și a intrat imediat în rolul ce i-a fost atribuit.

„Colegul Radu Ciucă, burlacul emisiunii, de curând a fost surprins de actrița Diana Sar, când l-a sărutat în direct… Pentru ea a fost o probă de actorie, pentru el un moment inedit, iar pentru echipă un moment amuzant”, a spus Cătălin Măruță, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ce meserie are Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță

Conform paginii sale de Linkedin, asistentul lui Cătălin Măruță este Video Editor/Video producer la Pro TV de mai bine de un deceniu. Anterior, el a fost Video Editor la Antena 1, din luna aprilie 2006 până în luna martie a anului 2008.

Radu Ciucă are cunoștințe solide în domeniul său de activitate. Asistentul lui Cătălin Măruță a studiat în perioada 2008 – 2012 la Universitate Media Pro, secția Regie Film – Regie și producție Film.

Asistentul prezentatorului de la Pro TV a spus că cea mai mare lecție pe care a învățat-o de când lucrează la emisiunea „La Măruță” a fost că viața se poate schimba într-o clipă. Radu Ciucă a recunoscut că dacă cineva i-ar fi spus în urmă cu peste un deceniu că va avea o astfel de ocupație, ar fi crezut că acea persoană are probleme psihice.

Urmăriți Impact.ro și pe