Ce meserie are, de fapt, cea mai frumoasă femeie din lume. Românca a fost desemnată Miss World Next Top Model 2022

Ioana Bucur 05.07.2022, 14:42

Competiția nu a fost deloc ușoară, candidatele la marele premiu venind din toată lumea, însă câștigătoarea a fost una singură. Iolanda Anamaria a cucerit juriul, putând fi considerată acum cea mai frumoasă femeie din lume. Românca desemnată Miss World Next Top Model 2022 are o meserie surprinzătoare și un CV de admirat. Unde a lucrat tânăra.

Cea mai frumoasă femeie din lume, o româncă, are un CV de admirat

O româncă a făcut furori la cea de-a XIII-a ediție a concursului internațional Miss World Next To Model 2022, organizat în Beirut. Iolanda Anamaria este din Bihor și fost aleasă câștigătoare a competiției la care au mai participat alte 28 de concurente provenind din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franța, Nigeria și Bulgaria.

În vârstă de 28 de ani, românca a strălucit la toate cele patru probe, fiind aleasa juriului și cea care a plecat acasă cu marele titlu. Probabil nu este o surpriză că Iolanda nu este la prima reușită. În anul 2021, ea a fost desemnată Miss Europa 2021 – first runner up şi Miss Elite World – Popularitate 2021, primind peste 20.000 de voturi în mediul online de la susținători.

Bihoreanca a bifat și o carieră în modelling. Ea a apărut pe coperta din ianuarie 2022 în L’Officiel Arabia şi coperta revistei US Fashion a ediţiei din februarie 2022.

Însă frumusețea nu este singura calitate ce o reprezintă. Românca în vârstă de 28 de ani este originară din Beiuș, județul Bihor, și este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, specializarea Relaţii Internaţionale. În plus, a mai urmat și masterul în diplomație.

CV-ul este unul de admirat, câștigătoarea Miss World Next To Model 2022 a fost vicepreședinte al AIESEC România. Timp de patru ani, Iolanda Anamaria a lucrat în Administrația Publică. A fost angajată și la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, a fost Director Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii.

Ce meserie are, de fapt, cea mai frumoasa femeie din lume. Romanca a fost desemnata Miss World Next Top Model 2022Ce meserie are, de fapt, cea mai frumoasa femeie din lume. Romanca a fost desemnata Miss World Next Top Model 2022
Sursă foto: Facebook/ Anna Maria

Fostă Miss Ucraina, în România

Războiul din țara vecină a însemnat, pentru milioane de femei, copii și vârstnici, fuga din calea armatei invadatoare. Printre cei care au căutat refugiu în România s-a numărat și o fostă Miss Ucraina, Helen Gydyrym, în vârstă de 33 de ani. Ea a plecat din Odesa și a ajuns în țara noastră.

La începutul lunii martie, pe o platformă de social media, mulțumea statelor europene pentru susținerea oferită Ucrainei, precum și „prietenilor din România pentru căldură, grijă și nopți linișite”.

„Mulțumim tuturor pentru susținerea țării noastre! Către toate țările UE și nu numai, pentru vorbele voastre frumoase, pentru asistență umanitară, pentru susținerea poporului nostru din orice țară, pentru susținerea armatei noastre, pentru voluntariat și pentru voluntarii veniți să lupte pentru eliberarea țării noastre.

Mulțumesc frumos prietenilor mei din România pentru căldură, grijă și nopți liniștite”, a scris ea, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...