Ce meserie a avut Tristan Tate. S-au aflat puține lucruri despre viața pe care a avut-o înainte de a fi milionar

Badea Violeta 08.01.2023, 16:07

Înainte de a fi arestat, Tristan Tate a avut o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. S-a bucurat de cele mai frumoase vacanțe, a fost înconjurat de cele mai atrăgătoare femei și a condus cele mai luxoase mașini. A avut conturile pline, dar puțini cunosc greutățile prin care a trecut în copilărie și în adolescență. Iată ce meserie a avut fratele lui Andrew Tate, înainte să devină milionar!

Unde a lucrat Tristan Tate înainte de a se îmbogăți

Tristan Tate, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat, de curând, împreună cu fratele său mai mare, Andrew. Cei doi sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Conform presei din Marea Britanie, fraţii Tate au o avere de circa 100 de milioane de lire. Numai vila din Bucureşti a celor doi este estimată la şapte milioane de euro.

În plus, Tristan și Andrew se lăudau pe rețelele sociale cu o colecţie impresionantă de maşini de lux. Însă, puțini sunt cei care știu că viața celor doi frați nu a arătat tot timpul așa. În trecut, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a lucrat ca bodyguard ca să se poată întreține.

„Am lucrat ca și bodyguard timp de șase ani în Londra, când eram tânăr. Tot timpul îi tratez cu respect pe cei de la pază”, a mărturisit Tristan Tate, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram.

Citește și Motivul pentru care frații Tate trebuie să rămână în arest. De ce îi consideră judecătorii periculoși pentru ordinea publică!

Tristan Tate
Tristan Tate

A crescut fără tată

Totodată, în urmă cu ceva timp, Tristan Tate a dezvăluit că el și frații săi au fost abandonați de tată, iar mama lor abia făcea față cheltuielilor. Astfel, femeia a decis să plece în Anglia, împreună cu cei trei copii ai săi. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a povestit că, la vârsta de 11 ani, era deja stâlpul casei.

„Și mama și tata aveau serviciu, așa că puteam supraviețui. Totuși, situația noastră a devenit atât de grea încât am decis să plecăm în Anglia, fără tata, pentru o nouă viață.

Așa că, la 11 ani, eram capul familiei, având grijă de fratele mai mic, de sora și de mama. Am copilărit în Luton, crescuți de o mamă singură, fiind ironizați pentru accentul nostru american”, a povestit fostul luptător britanic, acum ceva timp.

Citește și Soarta lui Andrew Tate e discutată și în Afganistan. Cum au ajuns talibanii să fie preocupați de luptătorul britanic!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...