Ce meserie a avut Inna înainte să ajungă vedetă. A recunoscut după mulți ani

Diana Radu 04.08.2020, 11:29

Acum este cunoscută ca una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi, însă înainte de a se lasa în muzică, Inna avea o meserie mai puțin cunoscută de fani. Artista a povestit în cadrul unui interviu care a fost primul ei job.

Cu ce se ocupa Inna înainte de a se lansa în muzică

Înainte de a deveni cunoscută de toată lumea ca artistă, Inna a lucrat într-un domeniu nu tocmai atractiv și care nu avea nicio legătură cu muzica. Mai exact, primul job al artistei a fost de secretară la o agenție imobiliară. Asta pentru că Inna a terminat Facultatea de Științe Politice.

„Primul meu job oficial a fost cel de secretară la agenţia imobiliară de atunci a actualului meu manager. Eu am studiat la Facultatea de Ştiinţe Politice, dar sigur nu aş fi lucrat în domeniu (râde). Mi-ar fi plăcut tot în zona artistică – fotograf, poate chiar şi make-up artist, dar şi să dublez vocea unor personaje din desene animate”, a povestit artista.

inna, meserie, cantareata
Cu ce se ocupa Inna înainte de a se lansa în muzică

Pe numele său din buletin Elena Alexandra Apostoleanu a cunoscut succesul în anul 2008 odată cu lansarea piesei „Hot”. Melodia a devenit rapid un hit, ajungând pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. Ulterior, cariera Innei în muzică a fost în continua ascensiune.

Artista a cunoscut succesul atât în țară cât și peste hotare. A semnat cu o casă de muzică din Statele Unite ale Americii, a colaborat cu J Balvin și are concerte în toată lumea. În plus, notorietatea îi aduce Innei venituri uriașe, aflându-se în topul celor mai bogate vedete din lume.

Pasiunea Innei pentru muzică i-a insuflată de către familia sa, bunicul, bunica și mama ei cântând la ocazii. De asemenea, pseudonimul de „Inna” i-a fost atribuit artistei chiar de către bunicul ei, care așa o alinta.

Urmăriți Impact.ro și pe